CLIP EXPO ontwerpt, produceert, bouwt uw stand en, indien gewenst, stockeert deze in onze eigen 1200 m2 opslagruimte (24/7).

Bij de realisatie van uw project, kan u bij CLIP EXPO zowel opteren voor een ‘van A tot Z’ full service of een gedeeltelijke samenwerking. Met 40 jaar expertise in creatie en realisatie bieden we onze klanten de garantie voor een vlot parcours en geslaagd resultaat.

Ondernemen zit in ons bloed: niet alleen zijn we doorgewinterde experts voor alles wat met beurzen en tentoonstellingen te maken heeft, maar door onze zin voor initiatief blijven we zoeken naar nieuwe uitdagingen en innovaties.

Stappenplan

Briefing

Onze vertegenwoordigers, uw overlegpartners, proberen op een proactieve manier een dieper inzicht te krijgen in het wie – wat – waar en hoe door meer affiniteit te verwerven met uw bedrijf, uw huisstijl en marketing strategie en de gestelde objectieven voor deze beursdeelname (ROI). Op basis daarvan stellen zij u de juiste oplossing voor die beantwoordt aan uw noden en eisen.

Voorontwerp

Onze architecten brengen uw project tot leven door hun ideeën te toetsen aan de huidige tendensen, door creatieve input van nieuwe materialen en rekening houdend met de technische aspecten. Een 3D voorontwerp, in de lijn van uw logo en huisstijl wordt u voorgelegd. Op basis van uw feedback zullen de nodige aanpassingen worden uitgevoerd tot u het concept goedkeurt.

Constructie en productie

Het plan wordt vervolgens overgemaakt aan het technisch en grafisch team die alle volgende stappen voor hun rekening nemen van planning tot opbouw.

Logistiek

Omdat uw project uniek is, vereist dit een nauwgezette logistieke planning. Wat ook de technische vereisten en specificaties van de stand mogen zijn, ons eigen opbouw team weet er raad mee en zal alles in goede banen leiden voor een vlekkeloos resultaat. Hun betrokkenheid vanaf de bestelling en een grondige materiaalkennis zal leiden tot een deskundige opbouw en afwerking van het project.

Sleutel-op-de-deur

Ons engagement gaat verder dan alleen de productie van uw stand. Ons doel is u te ontlasten van alle logistieke aspecten en handling van uw beursmateriaal, zodat u zich in alle rust kan voorbereiden op het event zelf. Wij regelen alles, van coördinatie tot realisatie, en garanderen u  een geslaagde samenwerking, overeenkomstig de objectieven en afspraken.

Na de beurs

Wij bieden eveneens het beheer en de opslag van uw stand en toebehoren in onze eigen beveiligde opslagruimte (24/7) aan. Na de beurs nemen we eveneens het afvalbeheer of de verwerking van de niet-recupereerbare materialen voor onze rekening volgens ons afvalbeleid en met respect voor het milieu.

HEEFT U EEN VRAAG?

Aarzel niet ons te contacteren. Ons team beantwoordt uw vragen zo snel als mogelijk.
Tijdens de werkuren kan u op de Live Chat terecht voor een direct en ‘live’ antwoord.