Ophangpunten

Een must !

Vaak bij aanvang over het hoofd gezien, maar deze ketting/kabel die vanaf het plafond tot boven uw stand bengelt kan heel vaak zijn nut bewijzen, vermijdt technische hoofdbrekens bij de realisatie van een 3D concept en biedt onze designer een oneindige waaier aan mogelijkheden.

Bogen, zwevende plafonds, hangende decoratieve elementen en verlichting vereisen vaak een of meerdere ophangpunten.

Heeft u reeds een idee hoe uw stand er uit moet zien? Wenst u een extra dimensie toe te voegen door boven uw stand een zwevend element toe te voegen? Neem dan voor het ontwerp van de stand reeds contact op met de organisatie van de beurs om u ervan te vergewissen dat een ophangpunt aanwezig is en ook waar het zich dan exact bevindt ten opzichte van uw standoppervlak.

Wat, waar, wanneer ?

Zwevende plafonds

Om een zuil of logge steunpilaren te vermijden voorzie op de hoeken bevestigingspunten voor de ondersteuning van uw plafond. Vraag na bij de organisator hoeveel de maximaal toegelaten draagkracht per punt bedraagt. Deel deze door 2 of vermenigvuldig het aantal ophangpunten in functie van het gewicht van uw structuur.

Het bevestigingssysteem wordt gecontroleerd voor de definitieve plaatsing.

Hangende structuren

Afhankelijk van de beurs en de aanpalende exposanten kan een maximale hoogte worden afgedwongen. Lees aandachtig de voorwaarden en specificaties bij bestelling van de ophangpunten.

Opgelet ! Eenmaal geplaatst worden aanpassingen/herstellingen of wijzigingen niet vanzelfsprekend en extra kosten kunnen hiervoor in rekening worden gebracht.

Beschikbaarheid

Ontdek ook onze andere artikelen !

2019-07-08T14:34:36+02:00
Go to Top