Project beheer

CLIP EXPO ontwerpt, produceert, installeert uw stand en biedt daar bovenop eveneens, indien gewenst, de stockage van de stand aan in de eigen opslagplaats. Bij de realisatie van uw beurs project kan u bij CLIP EXPO opteren voor een ‘van A tot Z’ full service traject of een deeltraject waarbij u bepaalt voor welke diensten u op CLIP EXPO beroep wenst te doen.

Het opbouwteam

Onze interne crew van ervaren standbouwers staat in voor de productie, uitvoering, opbouw of installatie van uw stand. Vanaf de bestelling reeds worden zij betrokken bij het dossier. Dit verscherpt het inzicht in het project en de gebruikte materialen en resulteert in een vloeiende uitvoering en perfecte afwerking van de stand.

Het eigen wagenpark biedt een maximale flexibiliteit voor verplaatsingen en leveringen overal in Europa.

Stockage

Uw stand wordt beschermd en in de beste omstandigheden opgeslagen in onze beveiligde 1200 m2 opslagplaats (24/7).

We stockeren naar wens uw prints, demo materialen, brochures of volledige stand. Daarnaast kan u opteren voor onderhoud en nazicht van uw stand of het beheer en de handling van uw stand materialen (brochures, gadgets, … demonstratie materialen).

Kiest u voor de evacuatie van de niet-recupereerbare materialen van uw stand, dan nemen wij ook dit voor onze rekening volgens ons intern afvalbeheer en afvalscheiding voorschriften.

HEEFT U EEN VRAAG?

Aarzel niet ons te contacteren. Ons team beantwoordt uw vragen zo snel als mogelijk.
Tijdens de werkuren kan u op de Live Chat terecht voor een direct en ‘live’ antwoord.