logo
logo

Volledig beheer van tentoonstellingsstands

Van ontwerp tot ontmanteling

Het opzetten van een stand kan niet geïmproviseerd worden.

Om uw stand een sterke impact te geven op uw evenement, volstaat het niet een paar panelen te monteren en visuals op te hangen.

Ervaring en professionalisme zijn wat u nodig hebt.

Clip is uw partner voor een volledig beheer van uw beursstand.

Wij bieden u het volledige beheer van uw stand, van ontwerp tot demontage, in drie fasen :

  1. U wordt bij het ontwerp van uw stand begeleid door onze ervaren verkoopmedewerkers die u adviseren over de te gebruiken materialen in functie van uw locatie en de beschikbare oppervlakte. Uw briefing wordt vervolgens doorgegeven aan onze architecten die uw beursstand ontwerpen rekening houdend met uw budget, de technische beperkingen opgelegd door de beurs of de organisator, alsook de specifieke kenmerken van de materialen.
  2. U keurt de definitieve versie van het project goed en werkt nauw samen met de projectmanager die verantwoordelijk is voor het goede verloop van uw project.
  3. U wordt ontlast van de behandeling en de montage/demontage van uw stand. Ze worden uitgevoerd door onze teams van monteurs onder leiding van onze hoofdlogisticus. Hij bereidt de schema’s voor en het beheer van de binnenkomst/uitgang van uw material

Zoals je kunt zien, is het een hele klus.

Laat ons dus het ontwerp van uw beursstand op ons nemen. Wij bouwen al 25 jaar meer dan 150 stands per jaar, wij onderhouden de contacten met de organisatoren en vullen alle nodige formulieren voor u in. Laat ons uw stand bouwen: zet uw elektriciteit, plasmaschermen en vloermatten klaar, vervoer uw demoproducten en brochures en vul zelfs uw koelkast.

En omdat wij zo modulair zijn als onze stands, kunt u à la carte kiezen voor onze verschillende diensten :

Ontwerp en inrichting van de stand

Ons team van architecten staat klaar om uw stand te ontwerpen binnen het gewenste budget en tegelijkertijd uw bedrijfsboodschap te optimaliseren.

Technische voorbehouden

De technische dienst is belast met de reservering van water, elektriciteit, ophangpunten, enz... naar gelang van de behoeften van het project.

Afdrukken van visuals

Wij drukken op verschillende soorten materialen, afhankelijk van de boodschap die moet worden overgebracht. Forex, dibond, stof, pvc en karton zijn enkele van de drukmaterialen die wij beheersen.

Stand voormontage

Wij beschikken over een demonstratie- en voormontageruimte waar wij op verzoek presentaties van stands kunnen maken en technische tests kunnen uitvoeren (stevigheid, aangepaste oplossingen, stabiliteit) op nieuwe configuraties.

Vervoer van uw materiaal

Wij leveren en halen uw materiaal op van ons magazijn naar uw tentoonstellingslocatie overal in Europa.

Montage en demontage van stands in heel Europa

Onze teams van professionele monteurs reizen door heel Europa om uw stand volgens uw specificaties op te bouwen.

Verhuur van stands en meubilair

Indien u meerdere evenementen tegelijk organiseert, indien u extra materiaal nodig hebt voor een van uw evenementen of indien u gewoon wat van ons materiaal wilt uitproberen alvorens het te kopen, kunt u het eerst huren.

Reparatie van tentoonstellingsmateriaal

Wanneer de apparatuur terugkomt in het magazijn, inspecteren wij de beschadigde apparatuur en knappen deze op of repareren deze.

Opslag van uw tentoonstellingsmateriaal

Wij beschikken over een magazijn van 1200 m2 waar wij uw tentoonstellingsmateriaal kunnen opslaan. Toegang en veiligheid zijn te allen tijde gegarandeerd.

Ons team van 18 werknemers staat in de startblokken.

Het is aan jou om ons het begin te geven.

Volledig beheer van tentoonstellingsstands – Clip Expo