Stand Ethias

Ethias – Aangepaste beursstand

logo Ethias

Hergebruik van aluminium structuur en frame.


Oppervlakte: 14 x 9, eiland.

Wensen: hergebruik van structuren en frames in de verhuur, integratie van extra structuren in de verhuur, gebruik van LEDskin, afdrukken van nieuwe visuals, verhuur van meubilair.

Ons voorstel

Stand op de Salon des Mandataires: onze klant huurt regelmatig een stand van aluminium structuren en frames, die wij jaar na jaar hebben verbeterd. Wij hebben een nieuw concept voorgesteld met een huurmodule bestaande uit LEDskin schermen (de modernste LED-technologie op de markt).

Onze oplossing

Wij hebben de voorkeur gegeven aan het hergebruik van de opstandstructuren om de budgettaire en ecologische gevolgen van de opstand te beperken. Door de invoeging van een

huurmodule, nieuwe visuals en meubilair kon de stand een nieuwe look krijgen en profiteren van de nieuwste LED-technologie.

Plannen

Resultaat

Pascale Knaepen

Activation Project Coordinator (Ethias)
“We werken al enkele jaren samen met CLIPEXPO, de stand wordt voor elke beurs opgeslagen en opgeknapt. Het team dat de stand opbouwt is professioneel en luistert naar onze opmerkingen. Ter gelegenheid van ons honderdjarig bestaan werden originele ideeën bij mij ingediend en wij kozen voor de hangers met ons nieuwe logo. Een betrouwbare partner als CLIPEXPO is voor ons onontbeerlijk. Dank je. ”