Onze montages op het SIEP van Brussel

Logo SIEP
Stand en cadres aluminium rétroéclairé au SIEP

EEN GROOT SUCCES NA EEN ONDERBREKING VAN 2 JAAR

Na meer dan twee jaar stilstand vanwege de gezondheidssituatie is de SIEP-tentoonstelling in Brussel weer begonnen, en wel in volle actie! Niet minder dan 18.000 mensen spoedden zich naar de deuren van de tentoonstelling op de twee dagen dat deze open was. De SIEP-beurzen vinden plaats in 4 grote steden: Bergen, Luik, Namen en Brussel. Ze zijn een must voor iedereen die de juiste beroepskeuze wil maken, of het nu gaat om een student of iemand die van loopbaan wil veranderen

Maar dat niet alleen!

Aangezien SIEP ook alle mogelijkheden voor studeren in het buitenland, conferenties, informatie over beurzen, beurzen en leningen en diploma-equivalentie samenbrengt.

Het SIEP blijft een referentie voor het vinden van bevestiging van een van de belangrijkste keerpunten in het leven van een leerling. Daarom is het meer dan nuttig om te kunnen discussiëren met professionals en mensen uit het veld.

 

Stands van steeds hogere kwaliteit

De meeste stands op deze beurs veranderen van jaar tot jaar. Het doel is om bezoekers zo relevant en effectief mogelijk te helpen, afhankelijk van de fase waarin zij zich bevinden. 

Sommige mensen willen gewoon hun keuze bevestigen en zich inschrijven, terwijl anderen geen idee hebben welke route zij zullen kiezen. De communicatie van de stand moet daarom worden aangepast: direct en doeltreffend.

 

Link naar de tentoonstelling  : https://www.siep.be/

Het tentoonstellingsplan

SIEP 2022 de Bruxelles plan d'intégration

Snel en efficiënt!

Onze teams moesten niet minder dan 7 stands opzetten in minder dan anderhalve dag.

Het bijzondere van de opstellingen van de SIEP is dat het vooral grote stands zijn, of structuren met een hoogte tot 3,5 meter!

 

 

Projet 3D pour le stand de l'ULB

Een architectonische uitdaging

Hier speelde het ontwerp een belangrijke rol in de samenstelling van de stand. Het doel was een designstand te creëren die zowel visueel functioneel als aantrekkelijk was.

Toch werden onze stands gewaardeerd, en zelfs door de andere exposanten, want sommigen kwamen ons vragen om een project voor de volgende edities!


Stand de la Haute Ecole Leonard de Vinci