TENTOONSTELLINGSSTANDS VOOR BEURZEN

Modulair en op maat gemaakt voor al uw evenementen

Je kunt een standbouwer niet improviseren!

Wij richten al 25 jaar tentoonstellingsstands in, met 180 standen per jaar. Ons team is ervaren in de assemblagetechnieken van verschillende standsystemen. Montage van aluminium structuurstands, tribunes in etages, stands met clips, stands met gespannen stoffen graphics is de dagelijkse routine van onze montageteams.

Of u nu in Luxemburg of in het buitenland exposeert, wij hebben de technische en logistieke oplossingen om uw investering tijdens een beurs te optimaliseren.

Tijdens de briefing met de vertegenwoordiger, analyseren we uw behoeften. Op basis daarvan zullen wij u het standsysteem voorstellen dat qua kosten, ontwerp, functionaliteit en montagegemak het best aan uw behoeften beantwoordt.

Onze verschillende afdelingen werken samen om een stand te leveren die voldoet aan uw eisen op het gebied van kwaliteit, communicatie en lay-out.

Het ontwerp van een beursstand staat altijd onder toezicht van een toegewijde projectmanager. Hij of zij zal de ontwikkeling van de stand van A tot Z volgen totdat deze wordt afgebroken. U wordt te allen tijde op de hoogte gehouden van de voortgang van het proces.

Wij bieden verschillende systemen voor het bouwen van een beursstand. Al onze stands maken gebruik van herbruikbare structuren. Dit maakt uw stand ecologischer en economischer dan een eenmalige stand.

Stands en aangepaste ontwerpen

Voor onze ontwerpen op maat gebruiken wij hoofdzakelijk aluminium frames.

Aluminium frames zijn robuust en maken de constructie van grotere stands mogelijk, evenals de hoogte en de integratie van een vloer in uw stand.

Deze modulaire frames zijn verkrijgbaar in een groot aantal standaardafmetingen. Curven, vierkanten, rechthoeken, ruitjes worden door onze architecten gebruikt om uw stand te ontwerpen en te bouwen.

De aluminium frames kunnen worden bekleed met verschillende soorten materialen: forex, dibond, hout, stof zullen uw ruimte verfraaien en uw communicatieboodschap naar voren brengen.

Verplaatsbare modulaire stands die u zelf in elkaar kunt zetten

Modulaire paneelstandaard

Het toonaangevende product op het gebied van modulaire stands, het paneel begeleidt u tijdens al uw evenementen. Klem een paneel aan een buis en maak uw standafscheidingen zonder gereedschap!

Dankzij zijn modulariteit kunt u uw stand snel aanpassen aan de beschikbare oppervlakte door panelen toe te voegen of te verwijderen.

De vilten bekleding maakt het mogelijk uw communicatievisuals met klittenband te bevestigen en is verkrijgbaar in 7 kleuren. In een handomdraai kunt u uw beursstand in uw imago aankleden.

Wilt u een plank, een folderhouder, een toonbank, een opslagruimte, enz. toevoegen? Onze gamma omvat meer dan 350 referenties om uw stand in te richten.

Modulus – de flexibele, duurzame en slimme voorgemonteerde standaard

De MODULUS modulaire voorgemonteerde stand is ontworpen voor wie op zoek is naar een modulaire stand die in recordtijd kan worden opgebouwd en ongeëvenaard gemak biedt om aan de behoeften te worden aangepast.

Het biedt vele voordelen:

 1. De frames (panelen) worden geassembleerd geleverd, met hun visual, in een transportkist op wielen.
 2. De montage is snel, eenvoudig, zonder gereedschap of technische ervaring: een stand van 18m ² is in minder dan een uur in elkaar gezet.
 3. De modules zijn herbruikbaar en herconfigureerbaar, zodat ze kunnen worden toegevoegd of verwijderd naar gelang van de tentoonstellingsoppervlakte.
 4. De communicatieruimte is gemaximaliseerd: de sublimatiedruk van de visuals is indrukwekkend en er zijn geen aluminium profielen zichtbaar.
 5. De ecologische voetafdruk wordt aanzienlijk verkleind dankzij het hergebruik van modules.
Concept de stand Expo Modulus

Skyline – de lichtgewicht standaard met aluminium buizenframe en stretchstof

De SKYLINE modulaire standaard is gemaakt van aluminium buizen en bekleed met stretchstof.

Ultralicht, compact, zeer gemakkelijk te monteren en te vervoeren. De montage is intuïtief dankzij de verbindingsstukken die op de buizen zijn geklemd en het markeringssysteem op elk profiel. De visual is zeer gemakkelijk aan te trekken (sok) en bedekt de hele structuur voor een uitzonderlijke look.

Verkrijgbaar in standaard- of maatwerkmaten, met verbindingsstukken waarmee de frames in hoeken van 45°, 90° of 180° aan elkaar kunnen worden gekoppeld.

De verlichte stand Hello: de nieuwe generatie van impactvolle doe-het-zelf beursstands

De verlichte stand is voor u als u op zoek bent naar een tentoonstellingsoplossing:

 • Betaalbaar
 • Innovatief
 • Flexibel
 • Helder
 • Duurzaam en ecologisch
 • Snel en eenvoudig te monteren zonder gereedschap
 • Gemakkelijk te vervoeren en op te bergen (tassen op wieltjes)

HELLO-EXPO heeft veel te bieden!

Met de verlichte stand in eigen beheer kunt u aanzienlijke besparingen realiseren: u hergebruikt de structuren, u vervangt uw canvas visuals voor een beperkt budget, u bespaart op transport- en montagekosten.

Anderzijds wordt uw zichtbaarheid duidelijk verhoogd dankzij de homogene achtergrondverlichting van uw boodschappen en visuals.

Tot slot beperkt u uw ecologische voetafdruk dankzij een duurzaam materiaal, met LED-technologie die een lange levensduur van uw materiaal garandeert.