Tentoonstellingspanelen

Tentoonstellen met gema

Onze panelen maken een snelle montage zonder gereedschap mogelijk.

U kunt dus snel en professioneel exposeren om uw evenement tot een succes te maken.

Onze modulaire panelen zijn ideaal voor het tentoonstellen van uw foto’s, schilderijen of communicatie visuals dankzij de klittenbandsluiting. U kunt panelen ook gebruiken als scheidingswanden voor beursstanden, communicatiewanden, schilderijrails, stemhokjes en nog veel meer. Afhankelijk van uw budget zijn onze panelen beschikbaar voor aankoop of huur.

Voordelen van onze panelen

Kan zonder gereedschap worden gemonteerd.

Ons paneelsysteem is ontworpen om u het leven gemakkelijker te maken tijdens de montage. Er is dus geen gereedschap nodig om uw scheidingswanden te monteren. Klem gewoon een buis aan een paneel en bouw uw muur.

Zet zichzelf in elkaar

Dankzij de lichtheid van het paneel, het gebruiksgemak en de eenvoudige montage kunt u uw scheidingswand of tentoonstellingsstand alleen en snel opbouwen.

Gemakkelijk te vervoeren

Onze standaardpanelen worden opgeslagen in een doos op wieltjes voor eenvoudige hantering. U kunt de doos zonder probleem in een gezinswagen vervoeren. Als u de doos te omvangrijk vindt, kunt u onze compactere 'Kit' meenemen in een nylon tas met schouderriem.

Gemakkelijk ophangen van afbeeldingen

Dankzij de vilten coating is het ophangen van uw afbeeldingen zeer eenvoudig. Plak gewoon klittenband of strips op uw forex, poster, voorwerpen, kaders, foto's, enz. en plaats ze tegen het paneel. 1 cm² klittenband kan tot 300 gr dragen, afhankelijk van de indeling van uw panelen.

Vormen en toebehoren

Naast een grote verscheidenheid aan formaten, kunt u uw wanden aanpassen met gebogen panelen van verschillende afmetingen en radii. Voeg daarbij een honderdtal referenties aan accessoires (legplanken, deuren, planken, plexiglas panelen, kabelmanagement panelen, aluminium structuren, enz.

Lichtgewicht

De kern van ons paneel bestaat uit een kartonnen honingraatstructuur, bekleed met 2 vellen melamine met een brandwerende vilten afwerking. Een paneel van 1x1 m weegt slechts 4 kg.

Een modulair paneel

U kunt tot 4 panelen op een buis plaatsen waardoor een veelheid van opstellingen, variatie van hoogtes om 360° tentoon te stellen mogelijk is. Het paneel biedt u ook de mogelijkheid om u aan te passen aan de beschikbare oppervlakte en om de indeling gemakkelijk te variëren door panelen toe te voegen of te verwijderen. 100% van het oppervlak is bestemd voor communicatie, aangezien er geen kader rond het paneel is.

Grote verscheidenheid aan maten

Al onze panelen zijn verkrijgbaar in veelvouden van 25 cm met een maximumbreedte van één meter en een hoogte van twee meter. Er is ook een 62,5 cm breed 'Kit'-formaat voor gemakkelijker vervoer. Dankzij de grote keuze aan afmetingen kunt u zeker zijn van de best mogelijke combinatie van paneelindelingen.

Grote keuze aan kleuren

Er zijn 7 stofkleuren. U hebt ook de mogelijkheid om de kleur van de voor- en achterkant te differentiëren zonder extra kosten. De verbindingsbuizen zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Uw panel is een communicatiemiddel

Het panel beperkt zich niet tot de tentoonstelling! Zie het als een multifunctioneel communicatiemedium. Met de aankoop van panelen kunt u een receptiebalie, een prikbord, een educatief paneel, een stemhokje, een beursstand, ruimtescheidingen, enz... bouwen.

Kleuren van onze tentoonstellingspanelen

Het nylonweefsel dat de panelen bedekt, bestaat in de volgende kleuren en u hebt de mogelijkheid om, zonder extra kosten, panelen aan beide zijden in verschillende kleuren te bestellen.

Dit nylonweefsel is zeer goed bestand tegen licht en warmte van spots en voldoet aan de brandvoorschriften.

Onze zwarte displaypanelen zijn ook beschikbaar voor verhuur.

Grafiet
graphite
Zwart
zwart
Light grey
Dove grey
Rood
red
Midnight blue
Midnight blue
Geel
Yellow

Een multifunctioneel paneel voor uw communicatie

De toegevoegde waarde van het paneel is dat het niet voor een specifiek gebruik bestemd is! Hergebruik uw panelen als:

  • panelen voor beursstands
  • ruimte scheidingspanelen
  • bewegwijzering, informatie- of educatieve panelen
  • stemhokjes
  • balie of receptive

Neem deel aan een handelsbeurs met onze modulaire panelen

Uw tentoonstellingspanelen zijn licht en bestendig en kunnen worden omgevormd tot een kleine of grote beursstand (afhankelijk van uw accessoires).

Het paneel is gemakkelijk en zonder gereedschap te monteren, bespaart u kostbare tijd bij de montage en kan na demontage ongehinderd worden opgeborgen in de daarvoor bestemde transportboxen met wieltjes.

Zeer licht en gemakkelijk te vervoeren. Een stand opzetten wordt kinderspel.

De Kit: draagbaar statief met panelen

“De Kit” omvat verschillende versies met 6, 8 of 10 panelen (62,5 cm breed bij 100 cm hoog). Al deze kits zijn verkrijgbaar met spots, literatuurrekjes en speciaal ontworpen tassen voor opslag.

Hij kan worden opgeborgen in een transporttas met wieltjes, die in de kofferbak van een auto past. De kit is perfect geschikt voor al uw communicatiebehoeften.

Er zijn verschillende kleurencombinaties mogelijk. U hebt de mogelijkheid om aan beide zijden panelen in verschillende kleuren te laten aanbrengen waarop grafische afbeeldingen kunnen worden aangebracht.

>> Ontdek hoe u uw Kit kunt configureren

Zet uw stand in een handomdraai op voor een demo of presentatie!

Een ruimte afbakenen met onze panelen

Verander een grote ruimte in verschillende afzonderlijke zones. Personaliseer deze ruimte met de vele soorten panelen, deuren, opbergruimtes, kleuren, enz…

Gebruik panelen om uw ruimte in te delen volgens uw evenementen.

Biedt verbazingwekkende flexibiliteit en modulariteit, zodat u een wandmontage kunt samenstellen in overeenstemming

Informeren – signaleren

Door de vilten bekleding van het paneel kunt u de communicatie die u erop wilt aanbrengen snel veranderen. Gebruik het bij de ingang van uw kantoren als wegwijzer, in een hal als een informatief en educatief paneel over uw activiteiten.

Verander uw communicatie in een handomdraai dankzij de klittenbandsluiting.

Een stemhokje bouwen

Met zijn modulaire paneelsysteem biedt CLIPEXPO u een nieuwe montagemogelijkheid: bouw uw stemhokje snel en zonder gereedschap. Onze displaypanelen winnen aan veelzijdigheid door ze te gebruiken als stemhokje (met toevoeging van accessoires: houten plank, gordijn, enz.)

Dankzij zijn modulariteit maakt ons systeem een snelle uitbreiding van het aantal stemhokjes mogelijk door extra panelen toe te voegen.

Verwelkom uw bezoekers

Stel uw receptiebalie samen met 3 of 4 panelen met een legplank die uitschuifbaar is of geïntegreerd wordt met uw bestaande panelen. U kunt hem personaliseren met een speciaal omlijst paneel voor beenruimte of een deurpaneel om documentatie op te bergen.

Moet u uw toonbank vergroten of een speciale vorm geven? Makkelijk jongleren met onze verschillende paneelmodellen.