Partenamut – stand in aluminium frame structuren

logo Partenamut

Stand in aluminium structuur en frame.


Oppervlakte: 9 x 8, eiland.

Wensen: hergebruik van de structuur en de aluminium frames, design stand, gedifferentieerde zones voor het verkooppersoneel en de “mama’s en baby’s” zone.

www.partenamut.be

Ons voorstel

Babyboom stand: we creëerden een nieuw concept, terwijl we bestaande structuren hergebruikten. De uitstalling van de producten werd geoptimaliseerd door het gebruik van roterende onderstellen. De wisselzone met het verkooppersoneel werd vooraan in de stand geplaatst (toegankelijkheid, zichtbaarheid) en is uitgerust met steunen voor tablets. De gezellige en kleurrijke ruimte, bestemd voor moeders en baby’s, is geïntegreerd in het oppervlak en toch heel apart dankzij het gebruik van bamboe jaloezieën. Een gehuurde aluminiumstructuur werd geïntegreerd om nieuwe visuals te tonen en de stand een nieuwe stijl te geven.

Onze oplossing

De stevigheid en de modulariteit van de aluminium structuren en frames maken het mogelijk extra structuren (huur) te integreren en een indrukwekkend resultaat te bereiken, zonder een aanzienlijke investering. De stand is opgeslagen in ons magazijn voor een bescheiden budget.

Plannen

Resultaat

Linda Abdulovska

Linda Abdulovska

Events & Communication Manager (Partenamut)
“Dankzij hun team van getalenteerde mensen die altijd klaar staan om te luisteren, kon CLIPEXPO de uitdaging aangaan om onze stand nog aantrekkelijker en unieker te maken. Van het ontwerp van het project tot de opbouw van de stand op de dag zelf, dankzij hun onberispelijke service en flexibiliteit konden wij ons evenement op een efficiënte en stressvrije manier organiseren. Wij zijn zeer tevreden met de nieuwe look van onze stand! “