CLIP EXPO, SPECIALIST IN BEURSSTANDEN EN DISPLAYS

CLIP EXPO, SPECIALIST IN BEURSSTANDEN EN DISPLAYS

Nous contacter

CLIP EXPO Benelux-France (voorheen Clip Display) is naast marktleider in multifunctionele paneelsystemen voor tentoonstellingen, eveneens de expert voor het ontwerp en de realisatie van modulaire en draagbare standen op maat en dit overal in Europa.

De ultralichte multifonctionele tentoonstellingspanelen CLIP® worden snel opgebouwd, gemakkelijk vervoerd en zijn verkrijgbaar in huur en aankoop.

Multifunctionele tentoonstellingspanelen

Maatstanden worden gerealiseerd door middel van aluminium kaders en structuren, de robuuste en onbeperkt modulaire basis voor elke creatieve design uitwerking van uw stand ideeën.

Standen op maat

De modulaire stand systemen, door hun ontwerp eindeloos configureerbaar, zijn verkrijgbaar in aankoop of huur en eenvoudig aan te passen naargelang de beschikbare stand oppervlakte of ruimte.

Modulaire standen

ONZE REALISATIES

« Wij werken al jaren samen met Clip. Naast het opbouwen van onze stand(s) denken zij ook altijd mee over het design van de stand en lukt het ze iedere keer weer om het “WOW-effect” te creëren. Naast dat wij hier zelf van onder de indruk zijn ontvangen wij dan ook regelmatig complimenten van anderen over de uitstraling van de stand.

Dagmara Balandis Lourenço, Management Assistant UAL

ONTDEK ZE HIER

WIE ZIJN WIJ?

0 +
jaar ervaring
0 +
standen per jaar
0 +
werknemers in België

HEEFT U EEN VRAAG?

Aarzel niet ons te contacteren. Ons team beantwoordt uw vragen zo snel als mogelijk.
Tijdens de werkuren kan u op de Live Chat terecht voor een direct en ‘live’ antwoord.