ONZE TENTOONSTELLINGS SETS

ONZE GEMAKKELIJKE TENTOONSTELLINGS sets

De juiste samenstelling kiezen voor een kleine beursstand die voldoet aan uw behoeften, budget en bedrijfsdoelstellingen kan ingewikkeld zijn.

Zoals u al weet, zal materiaal van gemiddelde kwaliteit nooit een goed imago van uw bedrijf uitstralen.

 

Daarom stelt het CLIPEXPO-team zijn expertise tot uw dienst en biedt u kant-en-klare tentoonstellings set van topkwaliteit die transportgemak, een sterke visuele impact en maximale voordelen voor uw bedrijf combineren.

 

Onze pakketten zijn een kosteneffectieve en duurzame investering, aangezien alle elementen kunnen worden

kunnen het hele jaar door afzonderlijk worden gebruikt, en weer tevoorschijn worden gehaald als u exposeert. 

 

Elke visual kan worden herdrukt, zodat de display meegroeit met uw bedrijfscommunicatie.

Wil je een boodschap overbrengen voor een nieuwe productlancering? Een nieuw beeld nodig voor de feestdagen?

 

Download onze brochure hieronder

Stand portable facile à installer pour un jobdays d'Engie

ONTDEK ONZE BROCHURE HIERONDER

Koop uw stand door hier te klikken:

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN DRAAGBARE STANDAARD?

De draagbare standaard heeft vele voordelen. Als het goed doordacht is, kan het materiaal waaruit de stand bestaat gemakkelijk worden opgeborgen in de kofferbak van een auto en u overal volgen, of het nu gaat om evenementen die al lang zijn gepland of om geïmproviseerde evenementen.

 

Wat een groot voordeel is het om altijd over hoogwaardig communicatiemateriaal te beschikken dat op elk moment kan worden meegenomen, en dat uw bedrijf een merkimago garandeert dat bij zijn diensten past.

 

Op kleine evenementen, waar de meeste standhouders genoegen zullen nemen met een roll-up en wat flyers, kunt u uw volledige materiaal in een paar minuten uitklappen.

 

U investeert voor de lange termijn

Een draagbare standaard kopen betekent op lange termijn denken. Vooral als u vanaf het begin investeert in kwaliteitsmateriaal dat u onderweg niet in de steek laat.


Bovendien kan op CLIPEXPO het gehele assortiment displays worden herdrukt. Dit betekent dat wanneer u uw communicatie verandert, u niet al uw materiaal opnieuw hoeft te kopen. Het enige wat je hoeft te doen is je doek opnieuw afdrukken, en dat is het!

Waarom CLIPEXPO kiezen voor uw draagbare stand?

CLIPEXPO is al meer dan 30 jaar actief in de tentoonstellingsbranche. Wij hebben de wereld van de evenementencommunicatie in de loop der jaren zien evolueren. Onze verkopers staan bekend om hun gedegen en sympathiek advies aan onze klanten. 


En wat zeker is, is dat goedkope apparatuur nooit iets anders heeft kunnen bieden dan een merkimago… Goedkoop. Daarom hebben wij ons assortiment displays ontworpen, niet op basis van lage prijscriteria, maar door een kwalitatieve en impactvolle visuele weergave en de duurzaamheid van ons materiaal te garanderen.

Ten minste 4 gelegenheden om uw draagbare standaard te gebruiken

Een draagbare standaard in de hand hebben zorgt voor effectieve communicatie tijdens : 

Uw externe gebeurtenissen

Uw jobdagen

Je zoekt die speciale persoon om je team aan te vullen. En dat gebeurt niet met een paar mooie posters en een logo op een trui.

Dit is het soort evenement waar je soms zij aan zij staat met tientallen andere bedrijven in een wervingsfase. In dit geval is elk voordeel goed om mee te pronken.

Bij dit soort evenementen zit je meestal tussen twee stoelen: je hebt niet veel ruimte, en je moet toch opvallen tussen de andere recruiters.

In dat geval kan een kleine set displays en communicatiemateriaal u helpen het imago van uw bedrijf te versterken, de aandacht te trekken en dus gemakkelijker nieuwe kandidaten aan te trekken.

Lokale beurzen en evenementen

Niet alle lokale beurzen en evenementen zijn berekend op volledige tentoonstellingsstands. Als u bijvoorbeeld een lokaal statement gaat maken op een plaatselijke beurs, legt u uw tentoonstellingspakket in de kofferbak van uw auto, vouwt u het in enkele seconden uit en bent u klaar!

Uw intern gebruik

Uw bedrijfsevenementen

Of het nu gaat om een bedrijfsbezoek of een open dag, de verschillende elementen van uw beurspakket versterken uw bedrijfsimago in de ogen van uw bezoekers. Het is voor een prospect of klant altijd relevanter om het bedrijfslogo en de boodschap overal terug te vinden dan een kaal pand. 


Visuals in uw kleuren versterken uw bedrijf, kunnen worden gebruikt om snel de diensten die u aanbiedt en uw DNA uit te drukken.

Uw pand inrichten

Wanneer ze niet voor evenementen worden gebruikt, kunnen uw displays de waarden van uw bedrijf versterken, uw kleuren, uw boodschappen… En zo bijdragen aan de samenhang binnen uw bedrijf.

DE 3X3 PARAPLUBAK, DE PERFECTE AANWINST

De 3×3 stoffen paraplubak die in sommige van onze pakketten wordt aangeboden is er niet toevallig. Onze ervaring heeft ons geleerd dat het in veel opzichten een van de meest praktische formaten is. Het biedt een perfect compromis tussen transportgemak en de kwaliteit van het visuele effect op uw verschillende evenementen.

 

De 3×3 stoffen paraplubak is praktisch met zijn visuele die bevestigd blijft, zelfs wanneer u hem opvouwt. Je hoeft hem alleen maar in 30 seconden weer in elkaar te zetten op je volgende evenement.

Wist je dat? .

3×3 betekent niet 3 bij 3 meter. Oorspronkelijk betekende het het aantal panelen waaruit de standaard bestond (75 cm hoog en 80 cm lang).


De afmetingen van een 3×3 standaard zijn gewoonlijk 225 cm hoog en 240 cm lang.

Stand parapluie Fabric utilisé comme stand portable lors d'un événement privé
Heb je de perfecte stand gevonden?

U kunt contact met ons opnemen om uw pakket direct te bestellen via onze contactpagina, of via onderstaand formulier.