Staat buiten

Met ons brede scala aan buitenoplossingen kunnen wij aan de meeste behoeften op het gebied van zichtbaarheid buitenshuis voldoen. Of het nu op een raam is, een stoep, tijdens een festival of een openluchtevenement, onze oplossingen zijn kwalitatief en gemakkelijk te gebruiken.

Strandvlag

Hoge kwaliteit outdoor vlag (of banner), zorgt voor zichtbaarheid op grote afstand. Er zijn verschillende varianten beschikbaar:
  • Maat S (230 cm), M (300 cm), L (400 cm), XL (500 m)
  • Formaat: recht of druppel
  • Voet: kruis, plat, opblaasbaar

De vlag wordt geleverd met een draagtas.

Tent

Vouwtent (of prieel) van hoge kwaliteit, stabiel, gemakkelijk en snel te installeren. De aluminium structuur bestaat uit 4 zeshoekige staanders, een slinger om de spanning van het dak te verhogen en touwen en tentharingen. De vouwtenten zijn verkrijgbaar met alleen een dak of met een dak en 3 zijwanden, die aan beide zijden in full colour bedrukt kunnen worden. Het is ook mogelijk de tent uit te rusten met een raam of een deur.

  • Maten: 3 x 3 m, 4,5 x 3 m en 6 x 3 m. Zijwanden: 3, 4, 5, 6 m (breedte).
  • Stoffen: keuze uit 10 standaardkleuren voor dak- en zijwandstoffen (B1-gecertificeerde stoffen). De zijwanden kunnen aan beide zijden bedrukt worden.

De tent wordt geleverd in een oprolbare zak.

Buiten oprolbaar

Ontworpen voor gebruik buitenshuis, is de outdoor roll-up uitgerust met 2 zware voeten en 4 tentharingen om de stabiliteit te garanderen.

De visuals kunnen aan beide zijden worden bedrukt. Geleverd in een draagtas, kan hij gemakkelijk worden vervoerd.

Een vraag over onze staat buiten ?