Volledig beheer van beursstanden

Van ontwerp tot ontmanteling

Bij tentoonstellingen kunt u het beheer van de technische aspecten delegeren of zelf voor uw rekening nemen. Dit is een delicate en complexe fase, waarin de geringste fout uw gehele deelneming aan een handelsbeurs in gevaar kan brengen, met alle financiële verliezen van dien.

Een stand die een centimeter te groot is, past niet noodzakelijk tussen de standen in de buurt, net zomin als een slecht bedrukte visual of een slecht doordachte stand die een slechte indruk zal geven van uw bedrijf.

In de loop van de tijd hebben wij, als antwoord op de toenemende eisen van onze cliënten, een complete dienstverlening ontwikkeld die is aangepast aan de behoeften van elk individu.

U wenst te exposeren en u te concentreren op uw commerciële actie in plaats van vele uren te besteden aan de organisatie van uw deelname aan een vakbeurs?

Montage de stand Igretec en Europe

HET OPZETTEN VAN EEN STAND KAN NIET GEÏMPROVISEERD WORDEN.

Als u wilt dat uw stand een sterke impact heeft op uw evenement, is het niet voldoende om een paar panelen samen te stellen en er visuals aan te hangen.

Ervaring en professionalisme zijn wat u nodig hebt.

CLIPEXPO is uw partner voor het volledige beheer van uw beursstand.

Wij bieden u het volledige beheer van uw stand, van ontwerp tot afbouw, in drie fasen:

 

  1. U wordt bij het ontwerp van uw stand begeleid door onze ervaren verkoopmedewerkers die u adviseren over de te gebruiken materialen in functie van uw locatie en de beschikbare oppervlakte. Uw briefing wordt vervolgens doorgegeven aan onze architecten die uw beursstand ontwerpen rekening houdend met uw budget, de technische beperkingen opgelegd door de beurs of de organisator, alsook de specifieke kenmerken van de materialen.
  2. U keurt de definitieve versie van het project goed en werkt nauw samen met de projectmanager die verantwoordelijk is voor het goede verloop van uw project.
  3. U wordt ontlast van de behandeling en de montage/demontage van uw stand. Dit wordt uitgevoerd door onze teams van monteurs onder leiding van onze logistiek manager. Hij bereidt de schema’s voor en beheert het in- en uitrijden van uw materieel.

Zoals je kunt zien, is het een hele klus.

Laat ons het ontwerp van uw beursstand verzorgen. Wij bouwen al meer dan 25 jaar meer dan 150 standen per jaar.

Van uw idee tot afbouw en opslag in ons magazijn, wij hebben alle oplossingen die u nodig heeft.

Wij zullen contact opnemen met de organisatoren en alle nodige formulieren voor u invullen.

Laat ons uw stand bouwen: installeer uw elektriciteit, plasmaschermen en vloermatten, vervoer uw demoproducten en brochures

 

 … En zelfs je koelkast vullen!

Design stand d'exposition Agnès

Ontwerp en inrichting van standen

Ons team van architecten staat klaar om uw stand te ontwerpen binnen het gewenste budget en tegelijkertijd uw bedrijfsboodschap te optimaliseren, gebaseerd op uw idee of op onze suggestie! Ontdek onze modulaire en op maat gemaakte oplossingen

Afdrukken van visuals

Wij printen op verschillende materialen, afhankelijk van het type communicatie. Forex, Dibond, Fabric, pvc en karton, allemaal materialen die we kunnen bedrukken.

Stand vooropbouw

Wij beschikken over een demonstratie- en voormontageruimte waar wij op verzoek standpresentaties kunnen maken en technische tests kunnen uitvoeren (stevigheid, aangepaste oplossingen, stabiliteit) op nieuwe configuraties.

Vervoer van uw uitrusting

Wij leveren en halen uw materiaal op van ons magazijn naar uw tentoonstellingslocatie overal in Europa.

Montage en demontage van standen in heel Europa

Onze teams van professionele monteurs reizen door heel Europa om uw stand volgens uw specificaties op te bouwen.

Verhuur van standen en meubilair

Als u meerdere evenementen tegelijk organiseert, als u extra materiaal nodig hebt voor een van uw evenementen of als u gewoon materiaal uit ons assortiment wilt uitproberen voordat u het koopt, kunt u het eerst huren.

Reparatie van tentoonstellingsmateriaal

Wanneer het materiaal terugkomt in het magazijn, inspecteren we het beschadigde materiaal, knappen het op of repareren het.

Opslag van uw tentoonstellingsmateriaal

Wij beschikken over een magazijn van 1200 m2 waar wij uw tentoonstellingsmateriaal kunnen opslaan. Toegang en veiligheid zijn te allen tijde gegarandeerd.

Online formulier

Wilt u uw volgende beurs met een paar muisklikken vanuit huis organiseren? Wij hebben een online formulierensysteem opgezet

Getuigenissen van klanten met full service

Hebt u een dienst naar uw keuze nodig? Wij hebben de oplossing!

Bij CLIPEXPO, staat u in het middelpunt van onze aandacht.

Wij kunnen u ook oplossingen op maat bieden, afhankelijk van uw behoeften en budget.

Zelfs als je geen volledige service nodig hebt!

Wij hebben oplossingen voor al uw evenementen!

Hebt u huurmateriaal nodig dat door uw teams moet worden opgesteld? Organiseer je een bedrijfsevenement?

Design et montage de stand d'exposition

Een project om aan ons toe te vertrouwen? Neem contact met ons op!

Bezoek ook onze FacebookLinkedin en Instagram pagina’s!