Wie zijn wij?

AL 30 JAAR LEIDER IN BEURSSTANDen

CLIPEXPO is een onderneming met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van beursstanden en aanverwante diensten

 

 

 Het team begeleidt zijn klanten bij het opzetten van standen in België, maar ook in heel Europa!

 

 

Enkele jaren geleden besloot CLIPEXPO zijn ervaring op het gebied van professionele vormgeving te gebruiken om zijn afdeling voor binnenhuisarchitectuur, CLIPINSIDE, te lanceren.

De onderneming is gevestigd in Sambreville, op het voormalige industrieterrein van Saint-Gobain. Een plaats rijk aan geschiedenis en een voormalige economische zone van de regio!

CLIPEXPO is eveneens aanwezig in Koksijde.

Ons team wordt gekenmerkt door zijn ervaring, zijn passie en de synergie die het aanwendt om tot een stand te komen die perfect beantwoordt aan de door onze klanten verwachte eisen.

 

En het is diezelfde synergie tussen de commerciële, grafische en technische teams die garant staat voor een eindresultaat dat het imago van de ondernemingen van onze klanten weerspiegelt.

 

CLIPEXPO, een geschiedenis van passie!

Laurence Bechoux nam de Benelux-Franse afdeling over van de onderneming waarvoor zij meer dan 25 jaar had gewerkt, en richtte CLIPEXPO op. 

 

De kans om het bedrijf te kopen deed zich inderdaad voor en het was niet meer dan normaal dat zij die greep.

 

In de loop der jaren heeft zij de sector van reclamedisplays en tentoonstellingsstanden zien evolueren, waardoor CLIPEXPO een kwalitatief gamma van producten kan aanbieden dat aan de meest veeleisende criteria voldoet.

 

 Het ecologische criterium van recycleerbare materialen is ook een belangrijk criterium voor de producten in het door CLIPEXPO aangeboden assortiment.

 

Laurence Bechoux CEO
Laurence Bechoux, CEO van CLIPEXPO
Onze klanten getuigen!

Onze waarden

De klant in het centrum van onze belangen

Wij zetten de ideeën van onze klanten om in een tastbare stand die de kernwaarden van het bedrijf weerspiegelt.


Elk project is uniek, en we zijn proactief betrokken bij het begrijpen van het bedrijf, de positionering en de doelstellingen van deelname aan de show, om deze te vertalen naar de visuele identiteit van de stand.

Onze professionele verantwoordelijkheid

Wij garanderen een doeltreffend verkoopinstrument te creëren via de stand van onze klant, waarin het imago van het bedrijf wordt geïntegreerd. Elk team van werknemers is betrokken bij de verwezenlijking van het project.

 
  • Onze verkoopmedewerkers: CLIPEXPO’s eerste aanspreekpunt, zij zijn proactief betrokken bij het begrijpen van het bedrijf en zijn activiteiten, de positionering en de doelstellingen achter uw deelname aan beurzen en evenementen.
  •  Onze architecten:  Op basis van de briefing van het verkoopteam brengen zij uw ideeën tot leven, rekening houdend met trends, technische beperkingen en uw budget.

 

  •  Onze projectmanagers: Zij zijn de schakel tussen het verkoopteam, de architecten, de grafische ontwerpers en onze installatieteams. Zij zorgen ervoor dat alle partijen op elkaar worden afgestemd om tot een perfecte uitvoering van uw project te komen.

 

 • Onze monteurs: Ons team van monteurs is betrokken bij alle fasen van het project. Hun zorgvuldige en gewetensvolle werk stelt ons in staat uw project af te ronden en ervoor te zorgen dat alles in overeenstemming is met het oorspronkelijke project. 
 • Ons “back-office” team: Ons marketing team volgt de trends en ontwikkelingen op het gebied van marketing en communicatie, om u steeds de meest innovatieve producten en diensten aan te bieden.

Een passie voor ons werk

Het is vooral onze passie voor ons beroep die ons in staat heeft gesteld een leidende positie in te nemen in onze sector. Het succes van onze projecten zit in ons DNA en wordt doorgegeven door de betrokkenheid van onze teams. Wij blijven inspireren tot verandering door innovatie en doen dat al jaren.

 

Onze inzet voor het milieu

Onze eco-verantwoordelijke aanpak is gebaseerd op 5 engagementen:  

 1. Wij geven de voorkeur aan grondstoffen en afgewerkte producten die recycleerbaar, gerecycleerd of biologisch afbreekbaar zijn
 2. Ons productengamma bevordert herbruikbaarheid en repareerbaarheid
 3. Wij garanderen de recycleerbaarheid van de verkochte producten
 4. Wij gebruiken “groene” verbruiksgoederen voor visuals: ecologische inkten, PVC-vrije producten en biologisch afbreekbare media
 5. Wij zorgen voor een intern sorteerbeheer

CLIPEXPO IN CIJFERS

350

Standopstellingen per jaar

300

Verschillende tentoonstellingslocaties

58

Full service klanten

15

Personeel tot uw dienst

8000 m²

Drukken van visuals per jaar

350

Klanten Benelux/Frankrijk

1400 m²

Van beschikbare opslag

Heb je een vraag? Neem contact met ons op!