logo
logo

Stand verhuur

La solution pour exposer à moindre coût

WAAROM EEN STAND OF TENTOONSTELLINGSPANELEN HUREN?

De kosten voor de aanschaf van een stand of panelen kunnen voor sommigen een belemmering vormen.

Om u op weg te helpen in de wereld van de tentoonstellingen en om de voordelen ervan in te schatten, beschikt Clip over een uitgebreid gamma producten die u kunt huren om u te helpen de sprong te wagen.

Het huren van evenementbenodigdheden is het overwegen waard als:

  • U wilt de apparatuur testen voordat u ze koopt.
  • Je neemt deel aan minder dan 2 beurzen per jaar.
  • U hebt uitrusting, maar u wilt die aanvullen om uw stand af en toe te vergroten.
  • U hebt meerdere evenementen tegelijk en beschikt niet over de extra apparatuur.
  • U geeft de voorkeur aan een nieuw standconcept voor elk van uw tentoonstellingen.
  • Je wilt het materiaal niet opbergen.
  • Je wilt de stand zelf opzetten.
  • Je hebt het materiaal onmiddellijk nodig.

MODULAIRE EN OP MAAT GEMAAKTE STANDENVERHUUR

Clip aluminium frames of profielen en modulaire panelen vormen de basis voor de bouw van uw stand. Clip heeft deze frames in verschillende maten in voorraad en in hoeveelheid.

U kunt dus op elk moment een huuraanvraag doen en snel over een bedrijfsklare stand beschikken.

Indien u echter wenst te worden bijgestaan bij het opzetten van uw stand, staat ons team van architecten klaar om u te helpen. U profiteert van oordeelkundig advies over de keuze van visuals en materialen, het ontwerp van uw stand, de plaatsing van meubilair en verlichting. Wij kunnen ook een stap verder gaan en zorgen voor de administratieve aspecten, het transport, de montage en de demontage van de stand.

Wanneer u een stand huurt bij Clip, heeft u toegang tot ons meubilair voor de inrichting van uw stand. Ontvangstbalies, sokkels, podia, tafels, fauteuils, planten, enz. …. zijn allemaal producten die uw stand en het comfort van uw bezoekers kunnen verbeteren.

 

VERHUUR VAN MODULAIRE PANELEN VOOR TENTOONSTELLINGEN, CONFERENTIES EN SEMINARS

Wij hebben een grote voorraad zwarte displaypanelen beschikbaar voor onmiddellijke verhuur. U kunt uw verhuur compleet maken met led spots, schuine planken, sokkels, enz… allemaal compatibel met ons Clip-systeem.

Onze modulaire panelen zijn ideaal voor het creëren van een schilderijrailsysteem om uw werken (foto’s, kaders, affiches, enz.) tentoon te stellen tijdens een tijdelijke tentoonstelling in een museum of galerie of om een communicatiewand op te zetten tijdens een congres of seminarie. Caisson, toren, zigzag of T-vormige wanden, en vele andere, zijn allemaal opstellingen die wij met onze panelen kunnen maken. Ze zijn verkrijgbaar in veelvouden van 25 cm, zodat u de hoogte, breedte en diepte kunt variëren.

Het Clip-paneelsysteem is ontworpen voor een snelle montage zonder gereedschap. U kunt uw kamerindeling dus zelf samenstellen. Indien u echter een beroep wenst te doen op onze technische dienst voor het transport, de montage en de demontage van uw panelen, aarzel dan niet om ons uw verzoek toe te sturen via ons contactformulier.

Stand verhuur – Clip Expo