BEURSSTANDEN

ONTWERP - OPSLAG - MONTAGE

Eén partner voor al uw beurzen

ERVAREN STANDENBOUWER

Wij richten al meer dan 25 jaar beursstanden in en zetten 180 beursstanden per jaar op. Ons team is goed thuis in alle soorten standbouwtechnieken. Inderdaad, de montage van standen in aluminium structuren, standen met een extra verdieping , standen met tentoonstellingspanelen en standen met opgespannen stoffen graphics zijn het dagelijkse werk van onze teams van monteurs.

Of u nu in België of in Europa exposeert, wij hebben de technische en logistieke oplossingen om uw investering tijdens een beurs te optimaliseren.

Tijdens de briefing met de vertegenwoordiger, analyseren we uw behoeften. Op basis daarvan zullen wij u het standbouwsysteem voorstellen dat qua kosten, ontwerp, functionaliteit en montagegemak het best aan uw behoeften beantwoordt.

Onze verschillende afdelingen werken samen om een stand op te leveren die voldoet aan uw eisen op het gebied van kwaliteit, communicatie en design.

 

Het ontwerp van een beursstand staat altijd onder toezicht van een toegewijde projectmanager. De projectmanager volgt de ontwikkeling van de stand van begin tot eind, tot en met de afbouw. U wordt te allen tijde op de hoogte gehouden van de voortgang van het proces.

 

Wij bieden een verscheidenheid aan systemen om een beursstand te bouwen. Al onze standen maken gebruik van herbruikbare structuren en maken uw beursstand dus ecologischer en economischer dan een one-shot stand.

OP MAAT GEMAAKTE MODULAIRE TRIBUNES

Voor onze op maat gemaakte standen, balies en andere communicatieconcepten gebruiken wij hoofdzakelijk aluminium frames.

Aluminium frames zijn robuust en maken de constructie van grotere opstellingen mogelijk, maar ook van grotere hoogtes en de integratie van een vloer op uw stand.

Deze modulaire frames zijn verkrijgbaar in een groot aantal standaardafmetingen. Rondingen, vierkanten, rechthoeken, ruitjes worden door onze architecten gebruikt om uw commerciële ruimte te ontwerpen en in te richten.

Vervolgens kunnen de aluminium frames worden bekleed met verschillende soorten materialen: Forex, Dibond maar ook hout en stof zullen uw ruimte sublimeren en uw communicatieboodschap doen uitkomen.

MODULAIRE, VERPLAATSBARE, ZELF TE MONTEREN BEURSSTANDen

MODULAIRE PANEELSTANDAARD

Het tentoonstellingspaneel, een sleutelproduct op het gebied van modulaire standen, vergezelt u op al uw evenementen. Klem een paneel aan een buis en bouw uw beurswand op zonder gereedschap!

Dankzij zijn modulariteit kunt u uw stand snel aanpassen aan de beschikbare ruimte door panelen toe te voegen of te verwijderen.

De vilten bekleding maakt het mogelijk uw communicatie met klittenband te bevestigen en is verkrijgbaar in 6 kleuren. In een handomdraai kunt u uw beursstand in uw eigen imago aankleden.

Wilt u een plank, een folderhouder, een toonbank, een opslagruimte, enz. toevoegen? Het CLIPEXPO gamma omvat meer dan 350 referenties om uw stand in te richten.

ALL-INCLUSIVE SERVICE VOOR UW BEURZEN EN TENTOONSTELLINGEN

Wij hebben onze full-service ondersteuning voor onze klanten uitgebreid door het opzetten en afbouwen van standen op alle plaatsen waar tentoonstellingen en evenementen plaatsvinden. Ons team van professionele monteurs werd uitgebreid en geïntegreerd in de bedrijfsstructuur met de aanwerving van een voorraadbeheerder.

 

Projectmanagers zijn opgeleid om concepten te beheren en communicatie en logistiek te vergemakkelijken. Onze architecten en decorateurs blijven op de hoogte van nieuwe trends en productontwikkelingen. Er zijn andere diensten ontwikkeld, zoals standcatering, integratie van nieuwe technologieën en op maat gemaakte elementen.

 

Om aan de eisen van de markt te kunnen voldoen, is ook ons bestand van verhuurstanden uitgebreid en hebben wij ons wagenpark uitgebreid om onafhankelijk te kunnen optreden en u planningszekerheid te kunnen bieden. Elk project en elke klant heeft een interne contactpersoon die het project volgt en zorgt voor de technische permanentie op de tentoonstelling.

 

Parallel daarmee hebben wij ook een online booking tool ontwikkeld voor de beursuitrusting die u nodig hebt voor uw beurzen. Dankzij een verbinding met onze server kunt u alle op een bepaalde datum beschikbare uitrustingen bekijken, een reservering maken en de diensten bestellen die CLIPEXPO voor u zal verzorgen (transport, montage en demontage, enz.). 

 

Nieuwe digitale oplossingen zoals gedragsanalyse op de stand met een nauwkeurig analytisch verslag voor elke tentoonstelling, virtuele realiteit, hologrammen, olfactorische marketing, enz. Andere ontwikkelingen zijn aan de gang zoals virtuele tentoonstellingen of de virtuele en interactieve presentatie van uw producten.

MODULUS - DE SCHAALBARE, DUURZAME EN SLIMME VOORGEMONTEERDE STAND

De MODULUS stand is een voorgemonteerde modulaire stand, ontworpen voor wie op zoek is naar een professionele tentoonstellingsruimte die in recordtijd kan worden opgebouwd en dus ongeëvenaard gemakkelijk kan evolueren naargelang de behoeften.

 

Het biedt vele voordelen:

 

 1. In de eerste plaats worden de frames (panelen) gemonteerd geleverd, met hun visuals, gemakkelijk vervoerbaar dankzij hun transportkist op wieltjes.
 2. Ten tweede is de montage snel en eenvoudig, aangezien geen gereedschap of technische ervaring vereist is: een stand van 18 m² kan in minder dan een uur worden opgebouwd.
 3. Bovendien kunnen de modules worden hergebruikt en opnieuw geconfigureerd. Modules kunnen worden toegevoegd of verwijderd naargelang van de tentoonstellingsruimte.
 4. De communicatieruimte is gemaximaliseerd: de sublimatiedruk van de graphics is indrukwekkend en er zijn geen aluminium profielen zichtbaar.
 5. De ecologische voetafdruk wordt aanzienlijk verkleind dankzij het hergebruik van modules.
Concept de stand Expo Modulus

SKYLINE - DE LICHTGEWICHT STAND MET ALUMINIUM BUISSTRUCTUREN EN GESPANNEN DOEK

Skyline - gamme complète pour exposer

 

De SKYLINE modulaire standaard is gemaakt van aluminium buizen en bekleed met stretchstof.

Ultralicht, compact, zeer gemakkelijk te monteren en te vervoeren. De montage is intuïtief dankzij de verbindingsstukken die op de buizen zijn geklemd en het markeringssysteem op elk profiel. De visual is zeer gemakkelijk te plaatsen (hoes) en bedekt de hele structuur voor een uitzonderlijke look.

Verkrijgbaar in standaardmaten en op maat gemaakt, en heeft ook verbindingsstukken waarmee de frames in hoeken van 45°, 90° of 180° aan elkaar kunnen worden gekoppeld.

DE STAND MET VERLICHTE KADERS HELLO

DE NIEUWE GENERATIE VAN HIGH-IMPACT DOE-HET-ZELF TENTOONSTELLINGSSTANDEN

De verlichte standaard is voor u als u op zoek bent naar een display-oplossing:

 • Betaalbaar
 • Innovatief
 • Flexibel
 • Helder
 • Duurzaam en milieuvriendelijk
 • Snel en eenvoudig te monteren zonder gereedschap
 • Gemakkelijk te vervoeren en op te bergen (tassen op wieltjes)

Het ontbreekt HELLO-EXPO niet aan troeven!

 

Met de verlichte stand in eigen beheer kunt u aanzienlijke besparingen realiseren: u hergebruikt de structuren, vervangt uw canvas graphics voor een beperkt budget en bespaart op transport- en montagekosten.

Bovendien wordt uw zichtbaarheid aanzienlijk verbeterd dankzij de gelijkmatige achtergrondverlichting van uw berichten en visuals.

Tot slot beperkt u uw ecologische voetafdruk dankzij een duurzaam materiaal, met LED-technologie die een lange levensduur van uw materiaal garandeert.

Een vraag over onze beursstanden? Neem contact met ons op!