logo
logo

Virtuele cabines en nieuwe technologieën

De huidige Covid19-crisis raakt ons allen dagelijks, zowel in ons privé- als in ons beroepsleven.

Daarom is het BELANGRIJK rechtstreeks te blijven communiceren met onze verschillende contactpersonen. Een duidelijke, innoverende communicatie die het gebruik van de modernste apparatuur in een beveiligde omgeving impliceert.

Ons hele team is gemobiliseerd om een state-of-the-art modulaire LIVE STREAMING studio aan te bieden.

Bij CLIP maakt de uitdrukking “modular at will” al meer dan 30 jaar deel uit van ons vocabulaire.

De ruimte is beveiligd volgens de geldende normen voor COVID 19 (handschoenen, maskers, ontsmetting van het materiaal, voldoende ruimte tussen de deelnemers…)

Kom en ontdek deze nieuwe manier van communiceren in alle sereniteit.

LED-schermen

De Ledskin schermen (videowall) kunnen gemakkelijk aan elkaar worden gekoppeld om een indrukwekkende videowall te creëren, die perfect past in uw stand met aluminium structuren en frames. Door te kiezen voor een complete, naadloze videowall, bent u niet langer beperkt tot de maximale afmetingen van afzonderlijke schermen.

ledskin
ledskin
ecran ledskin

Geurmarketing

Dankzij olfactorische marketing kunt u de bezoekers op uw stand olfactorische sferen voorstellen rond een product of op afgebakende zones.

Enkele concrete voorbeelden van gebruik op een stand: evocatie van het zuiden met een bloemengeur (lavendel) voor een zwembadbedrijf, gastronomische geur voor een koffiefabrikant, ledergeur voor een autodesigner.

Wij integreren diffusors van het “professionele” type in uw stand, waardoor de programmering en de intensiteit kunnen worden aangepast aan de te bestrijken ruimte (van 30 m2 tot 400 m2). Wij bieden een grote collectie parfums met gemakkelijk herkenbare noten (fruitig, bloemig, gourmand…) en die voldoen aan de IFRA (International Fragrance Association) en REACH (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals) normen.

Interactieve muur van sportactiviteiten

Deze interactieve digitale muur maakt het mogelijk sportactiviteiten te organiseren waarbij de deelnemer in de situatie van een speler wordt geplaatst. Modulair, het maakt de beoefening van meer dan 80 sporten en activiteiten (basketbal, tennis, voetbal, rugby…) mogelijk. Het kan ook gebruikt worden als reflex- en snelheidsspel.

Het kan 1 op 1 of in teams worden gespeeld en is ontworpen voor zowel binnen- als buitengebruik. Ten slotte kunnen gebruikersgegevens worden opgevraagd via de DATA-software (optioneel).

mur d'animation
mur d'animation
mur d'animation

Tracering en analyse van gegevens

Via een ‘plug & play’ box bieden wij u een innovatieve ‘data tracking & analytics’ oplossing, waarmee u inzicht krijgt in het gedrag van uw bezoekers en waarmee u zowel de prestaties van uw stand als uw marketingstrategie kunt verbeteren. Er zijn twee modules beschikbaar: Analytics en Kiosk.

Analytics: de smartphones van uw bezoekers worden echte cookies om inzicht te krijgen in het gedrag van de stand. Elke dag worden de door de boxen verzamelde gegevens opgehaald via het wifi-signaal dat wordt uitgezonden door de smartphones van uw bezoekers. Vervolgens wordt u een volledige analyse verstrekt. Met deze prestatierapportage kunt u marketingtrends valideren, hypotheses over standprestaties, bouncepercentage, bezoekpieken…

Kiosk: meet maar communiceer ook op uw stand via de wifi wat een geweldig marketinginstrument wordt. De dozen zenden een netwerk uit waarop bezoekers verbinding kunnen maken. Wanneer ze verbinding maken, worden ze automatisch doorgestuurd naar een gepersonaliseerde pagina met uw afbeelding. Dit maakt het mogelijk om informatie te verspreiden, brochures te downloaden, deel te nemen aan wedstrijden, maar ook om via een formulier gegevens van bezoekers te verzamelen – bijvoorbeeld om deel te nemen aan de wedstrijd of brochures te downloaden.

De installatie van een of meer boxen (afhankelijk van de grootte van de stand en de te verzamelen gegevens) wordt op strategische plaatsen uitgevoerd door onze professionele monteurs.

Plantenwand

De plantenwand is gemaakt van gestabiliseerd korstmos en combineert esthetiek met hoge akoestische prestaties.

Het vergt geen onderhoud en er zijn 18 kleuren beschikbaar voor een perfecte integratie in uw stand. Waarom uw logo niet integreren in 3D?

mur végétal
hologramme
hologramme

Hologram

Presenteer uw producten op een innovatieve manier met een 3D-hologram. In tegenstelling tot conventionele vormen van presentatie, zoals productfilms, krijgen uw bezoekers een veel realistischer en gedetailleerder beeld van de getoonde producten.

Door het hologram lijkt het alsof voorwerpen of animaties vrij in de ruimte zweven. In tegenstelling tot een conventionele film op een standaardscherm, is een 3D-hologram van alle kanten zichtbaar.

Virtuele cabines en nieuwe technologieën – Clip Expo