logo
logo

Displays

Exposez rapidement avec un budget maîtrisé

HELLO lichtlijsten

Geef uw evenementen wat pit door gebruik te maken van lightboxes voor een snellere en directere communicatie van uw boodschap. De frames verlichten het verkooppunt en trekken de aandacht van de voorbijganger. Je zult niet onopgemerkt blijven!

Paraplubakken

Een paraplubak of pop-upstandaard is een compacte standaard die in enkele minuten kan worden omgetoverd tot een indrukwekkende display. Lichtgewicht en stevig, pop-up stands zijn perfect voor tentoonstellingen, presentaties of als achtergrond op conferenties.

Roll-Up Stands

Banners zijn de meest geschikte displays voor reclameboodschappen, of zij nu worden gebruikt op tentoonstellingen, conferenties of op de plaats van verkoop. Bij Clip hebben we ons assortiment banners ontwikkeld op basis van innovatieve en opwindende producten om aan alle behoeften te voldoen.

De Kit

De Kit is gebaseerd op ons befaamde assortiment Clip Classic paneel- en buissystemen. Het biedt verbazingwekkende flexibiliteit en modulariteit, zodat u een kit kunt samenstellen die aan uw individuele behoeften voldoet

Tellers

Clip biedt een scala aan bureaus en balies. Zij zijn ontworpen om een laptop of documentatie te bevatten en bieden een ontvangstruimte om uw contacten te informeren.

Accessoires

Literatuurstandaards zijn de ideale oplossing voor het opbergen of presenteren van uw promotiemateriaal op beurzen of in uw showroom.

Displays – Clip Expo