Onze 19 interne medewerkers, allen experts op hun eigen specifiek domein, stellen alles in het werk –  geen uitdaging te hoog, te ver of te moeilijk – om een kwaliteitsproduct af te leveren dat beantwoordt aan het budget en de wensen van de klant.

Onze vertegenwoordigers : uw aanspreekpunt bij CLIP EXPO. Op een proactieve manier verzamelen zij alle informatie om inzicht te verwerven in uw bedrijf, uw activiteiten, uw doelstellingen en objectieven voor de beurs of events deelnames.

Onze grafische designers en architecten : op basis van de grondige briefings van de vertegenwoordigers, wordt een idee tot concept omgezet, rekening houdend met de huidige tendensen, technische vereisten en dit in functie van uw budget en gestelde verwachtingen.

Onze project managers : zij garanderen een vlot verloop van de verschillende etappes en vormen de link tussen de vertegenwoordigers, de architecten, de grafisch ontwerpers en het standbouw team.

Als geoefende dirigenten verzekeren zij zich ervan dat alle partijen op dezelfde golflengte zitten voor een feilloze uitvoering.

Ons standbouw team : onze interne professionele standbouwers worden vanaf de bestelling betrokken bij de diverse stappen tot en met de uitvoering van het projet.

Ons back-office team : het marketing team volgt niet alleen de marketing en communicatie trends op de voet, maar doet eveneens marktonderzoek naar nieuwe producten, huidige tendensen en hun evolutie, innovatieve technologiën en aanvullende diensten.

HEEFT U EEN VRAAG?

Aarzel niet ons te contacteren. Ons team beantwoordt uw vragen zo snel als mogelijk.
Tijdens de werkuren kan u op de Live Chat terecht voor een direct en ‘live’ antwoord.