Standen op basis van aluminium kaders en structuren: voor een ongelimiteerde personalisatie.

De maatstanden van CLIP EXPO worden hoofdzakelijk opgericht met aluminium structuren en kaders, een robuuste basis voor een ongelimiteerde modulariteit en creativiteit. Door de herbruikheid van deze structuren is uw stand meer ecologisch verantwoord en economisch voordeliger dan een traditionele stand.

Deze aluminium kaders garanderen een onbeperkt doorlopende aankleding en naadloze en onzichtbare afwerking met de meest diverse materialen: forex, dibond, hout, plexi of doek voor een sublieme look en indrukwekkende visuele impact.

De esthetische vormgeving kan worden geoptimaliseerd met de meest diverse vormen: bogen, afgeronde hoeken, zwevende plafonds, een extra etage, …

Voor de realisatie, inrichting en aankleding van uw stand, biedt CLIP EXPO een uitgebreid gamma van producten in huur aan.

Contacteer ons

Analyse van de objectieven

Om inzicht te verwerven in uw bedrijf, uw verkoopsstrategie en de gestelde objectieven voor de beursdeelname worden onze diverse creatieve en uitvoerende teams reeds van bij het begin bij het dossier betrokken. Dit laat ons toe op ieder moment proactief te ageren, creatieve oplossingen te zoeken, resultaatgericht te denken en staat garant voor een succesvolle realisatie van uw beursstand.

Realisatie van het project

Na een grondige brainstorming en studie van uw objectieven en bedrijfsimago wordt alle informatie door onze designers en architecten verwerkt tot een 3D concept in de lijn van uw verwachtingen, Experts op hun domein houden ze daarbij niet alleen rekening met de huidige tendensen en innovatieve materialen, maar eveneens met de technische vereisten qua stabiliteit, voorzieningen en verlichting.

Opbouw en follow-up

Onze project beheerders, technische coördinatoren en standbouwers verzekeren de voorbereiding, productie en uitvoering tot en met de stand opbouw op de beurs. De overdracht van de stand wordt door onze mensen op de stand locatie uitgevoerd na een grondige kwaliteitscontrole overeenkomstig onze standaard normen. Na de beurs kan de stand in onze opslagplaats worden gestockeerd of staan wij in voor de recyclage en het afvalbeheer van de niet-recycleerbare materialen.

HEEFT U EEN VRAAG?

Aarzel niet ons te contacteren. Ons team beantwoordt uw vragen zo snel als mogelijk.
Tijdens de werkuren kan u op de Live Chat terecht voor een direct en ‘live’ antwoord.