CLIP EXPO, SPECIALIST IN BEURSSTANDEN EN DISPLAYS

CLIP EXPO, SPECIALIST IN BEURSSTANDEN EN DISPLAYS

Nous contacter

CLIP EXPO Benelux-France (voorheen Clip Display) is naast marktleider in multifunctionele paneelsystemen voor tentoonstellingen, eveneens de expert voor het ontwerp en de realisatie van modulaire en draagbare standen op maat en dit overal in Europa.

De ultralichte multifonctionele tentoonstellingspanelen CLIP® worden snel opgebouwd, gemakkelijk vervoerd en zijn verkrijgbaar in huur en aankoop.

Multifunctionele tentoonstellingspanelen

Maatstanden worden gerealiseerd door middel van aluminium kaders en structuren, de robuuste en onbeperkt modulaire basis voor elke creatieve design uitwerking van uw stand ideeën.

Standen op maat

De modulaire stand systemen, door hun ontwerp eindeloos configureerbaar, zijn verkrijgbaar in aankoop of huur en eenvoudig aan te passen naargelang de beschikbare stand oppervlakte of ruimte.

Modulaire standen

ONZE REALISATIES

«De gemeente Brakel kocht in 2018 Clip-panelen die gebruikt worden voor alle stemburelen. Het gebruik van deze gebruiksvriendelijke, duurzame en eenvoudig te monteren panelen betekent een aanzienlijke meerwaarde in de snelheid waarmee wij deze burelen kunnen inrichten. Dit naast de vele andere situaties waarin deze panelen van pas komen.»

Jürgen De Mets – Algemeen Directeur Gemeente en OCMW Brakel

ONTDEK ZE HIER

WIE ZIJN WIJ?

0 +
jaar ervaring
0 +
standen per jaar
0 +
werknemers in België

HEEFT U EEN VRAAG?

Aarzel niet ons te contacteren. Ons team beantwoordt uw vragen zo snel als mogelijk.
Tijdens de werkuren kan u op de Live Chat terecht voor een direct en ‘live’ antwoord.