Creatief met modulaire standen

Meerdere beursdeelnames op het programma en wenst u te investeren in een herbruikbare modulaire stand? Het modulaire CLIP stand systeem, in huur of aankoop, werd dusdanig ontworpen zodat een maximale flexibiliteit qua ruimte, mogelijke configuraties en optimale integratie met andere systemen kan worden gegarandeerd.

Waarom een modulaire beursstand?

Of u nu op zoek bent naar een stand van 6m² of 200m², om te kopen of te huren, CLIP EXPO levert u de stand die aan uw eisen voldoet:

Do-it-yourself gemak om zelf te monteren

Voor alle oppervlaktes (gemakkelijk uit te breiden door elementen of accessoires toe te voegen)

Goedkoper dan een traditionele stand

Ecologische impact: materiaal dat steeds weer opnieuw kan worden gebruikt op vakbeurzen (…)

Huur of aankoop mogelijk

REFRESH®, lichtgewicht aluminium profielen met print op doek

De modulaire REFRESH® stand gaat perfect samen met andere expo systemen (maximale stand oppervlakte van 30 m²). En dit tegen een aanzienlijk lager prijskaartje dan wat u voor een traditionele stand zou neertellen. De modulaire aluminium profielen kunnen gemakkelijk in de kofferbak van de auto. Opbouwen doet u zelf. Er is geen speciale technische vaardigheid noch gereedschap vereist. De prints op doek worden bevestigd in de hiervoor voorziene uitsparingen in de profielen met een strakke naadloze afwerking als resultaat.

NOMAD, lichtgewicht aluminium frames met print op doek

De modulaire NOMAD stand is de ideale keuze voor standen met een oppervlakten van 9 tot 18 m². De kostprijs ligt stukken lager dan een traditionele stand. De ultralichte frames passen in de koffer van een wagen en zijn eveneens  geschikt voor luchttransport.  Voor de opbouw zijn geen specifieke vaardigheden vereist, noch komt er enig gereedschap aan te pas. De prints op doek worden door middel van een peesrand in de profielen aangebracht voor een perfect resultaat.

SKYLINE, lichtgewicht aluminium buizenframes met stretch print

De modulaire SKYLINE stand is samengesteld uit aluminium buizenframes waarover een stretch print wordt geschoven. Naast compact en ultra licht qua vervoer, onderscheidt Contour zich eveneens door zijn eenvoudige logische montage door de gekleurde stippen op elk profiel en de transparante verbindingsstukken die de systemen onderling aan elkaar klikken.  De print op stretch doek schuift integraal (als een sok) over het buizenframe voor een uitzonderlijk visueel eindresultaat.

Verkrijgbaar in standaard formaten of op maat, voorzien van specifieke verbindingsstukken waardoor de diverse wandelementen onderling kunnen worden verbonden in hoeken van 45°, 90° of 180°.

MODULUS, de ingenieuze voorgemonteerde stand, duurzaam en vooruitstrevend

Het MODULUS stand systeem is de ideale stand voor wie vlot en in een recordtempo zijn modulaire stand wil opbouwen, of naar wens herconfigureren of converteren naar een andere stand oppervlakte.

Slecht voordelen :

  • De kaders (wand elementen) worden voorgemonteerd geleverd, voorzien van print, in een transportkoffer op wielen
  • Snel en eenvoudige opbouw, geen gereedschap vereist, noch technische expertise: een 18 m² stand wordt in minder dan een uur opgebouwd
  • De modules zijn herbruikbaar en herconfigureerbaar naar kleinere of grotere stand oppervlaktes
  • Maximale communicatie: ononderbroken (geen zichtbare randen) grootformaat sublimatie print op doek
  • Aanzienlijk verminderde ecologische voetafdruk dank zij langdurig hergebruik van de modules.

HEEFT U EEN VRAAG?

Aarzel niet ons te contacteren. Ons team beantwoordt uw vragen zo snel als mogelijk.
Tijdens de werkuren kan u op de Live Chat terecht voor een direct en ‘live’ antwoord.