Verkiest u herbruikbare en gemakkelijk hanteerbare expositie panelen die naar wens kunnen worden aangewend voor permanente, tijdelijke of reizende tentoonstellingen, voor modulaire beursstanden, voor de visuele ondersteuning of als presentatiewand op congressen en events?

De ultra-lichte CLIP® panelen voldoen aan al deze criteria. Bovendien kunnen ze snel en gemakkelijk worden opgebouwd en vervoerd in koffers op wielen of draagtassen. Toepassingen troef, oneindig combineer- en configureerbaar dankzij het multifunctionele modulaire karakter, en zowel verkrijgbaar in aankoop of huur.

Op een tentoonstellingswand worden foto’s, schilderijen, posters of prints met Velcro© – klittenband of schilderij ophangstaven bevestigd, en dit naar keuze, zowel recto als recto-verso.

Samenstelling en gebruiksaanwijzing van de CLIP® panelen

De superlichte CLIP® panelen (4 kg per paneel van 1×1 m)  hebben binnenin een met hars versterkte honingraat constructie, gevat in een houten raam (zonder zichtbare & “uitstekende” rand), aan beide zijden een vuurwerende folie en een stofwerende en gemakkelijk te onderhouden nylon lusjes weefsel afwerking (Europees brandveiligheidsattest – norm M2). Foto’s, affiches, accessoires worden bevestigd met Velcro© – klittenband, kaders worden opgehangen met schilderijstaven.

Modulariteit is de grootste troef van het CLIP® paneel: het volstaat om de panelen door middel van een verbindingsbuis aan elkaar te ‘clipsen’ (tot 4 panelen op een enkele buis) om de wand zowel in de hoogte, breedte of richting – 360° – te converteren.

Formaten : de grote diversiteit van vormen en formaten (28) biedt een ongebreidelde waaier aan mogelijkheden qua configuraties en functionele invulling van de beschikbare oppervlakte en leent zich zowel voor een flexibele opstelling bij een tentoonstelling of voor modulaire standenbouw.

Beschikbare kleuren in aankoop: zwart, licht- en donkergrijs, rood, donkerblauw, geel (productie op bestelling). Zonder meerprijs kan recto en verso worden geopteerd voor een verschillende kleur, naar wens te combineren met verbindingsbuizen in een uniforme of contrasterende kleur.

Accessoires : folder- en legplanken, deuren, tafelbladen, plexi panelen, kabeldoorgangen, aluminium structuren, klik kaders, …

Le Kit

Le KIT is de draagbare basis stand bij uitstek voor kleine, snelle presentaties. Een set van 6-8 of 10 panelen van 62.5 cm breedte staat reeds voor 7.5, 10 of 12.5 m² recto-verso affichage ruimte!

Deze draagbare stand heeft alle karakteristieken van onze tentoonstellingspanelen maar dan in compact ‘kofferbak’ formaat.

Le kit ‘MINI’: de basis set van 6 panelen + 1 draagtas.

Totaal formaat: 196 x 200 cm

Prijs: 1105 €*

Le kit ‘MIDI’: de basis set van 8 panelen + 2 draagtassen.

Totaal formaat: 261 x 200 cm

Prijs: 1525 €*

Le kit ‘MAXI’: de basis set van 10 panelen + 2 draagtassen.

Totaal formaat: 325 x 200 cm.

Prijs: 1835 €*

Opties: LED spots, fronton, plexi folderhouder A4, prints op forex.

*Alle prijzen zijn excl. BTW 21%, excl. transport, prints en niet cumuleerbaar met andere promoties.

HEEFT U EEN VRAAG?

Aarzel niet ons te contacteren. Ons team beantwoordt uw vragen zo snel als mogelijk.
Tijdens de werkuren kan u op de Live Chat terecht voor een direct en ‘live’ antwoord.