Multifunctionele CLIP® tentoonstellingspanelen

Verkiest u herbruikbare en gemakkelijk hanteerbare expositie panelen die naar wens kunnen worden aangewend voor permanente, tijdelijke of reizende tentoonstellingen, voor modulaire beursstanden of voor de visuele ondersteuning of presentatiewand op congressen en events?

De ultra-lichte CLIP® panelen voldoen aan al deze criteria. Bovendien kunnen ze snel en gemakkelijk worden opgebouwd en vervoerd in koffers op wielen of draagtassen. Toepassingen troef, oneindig combineer- en configureerbaar dankzij het multifunctionele modulaire karakter,  en zowel verkrijgbaar in aankoop of huur.  

Op een tentoonstellingswand worden foto’s, schilderijen, posters of prints met Velcro© – klittenband of schilderij ophangstaven bevestigd, en dit naar keuze, zowel recto als recto-verso.

Een beurswand wordt een beursstand op maat door de modulaire Clip panelen gedeeltelijk of volledig aan te kleden met gepersonaliseerde prints.

Gebruik de Clip panelen als scheidingswand en splits een grotere ruimte op in kleine functionele zones.

Door toevoeging van enkele accessoires (schrijfblad, gordijn, …) bouwt u uw tentoonstellingspanelen om tot stemhokje.

Samenstelling en gebruiksaanwijzing van de CLIP® panelen

De superlichte CLIP® panelen (4 kg per paneel van 1×1 m)  hebben binnenin een met hars versterkte honingraat constructie gevat in een houten raam (zonder zichtbare & “uitstekende” rand) met aan beide zijden een vuurwerende folie en een stofwerende en gemakkelijk te onderhouden nylon lusjes weefsel afwerking (Europees brandveiligheidsattest – norm M2). Foto’s, affiches, accessoires worden bevestigd met Velcro© – klittenband, kaders worden opgehangen met schilderijstaven.

Modulariteit is de grootste troef van het CLIP® paneel: het volstaat om de panelen door middel van een verbindingsbuis aan elkaar te ‘clipsen’ (tot 4 panelen op een enkele buis) om de wand zowel in de hoogte, breedte of richting – 360° – te converteren.

Formaten: de grote diversiteit van vormen en formaten (28) biedt een ongebreidelde waaier aan mogelijkheden qua configuraties en functionele invulling van de beschikbare oppervlakte en leent zich zowel voor een flexibele opstelling van een tentoonstelling of voor modulaire standenbouw.

Beschikbare kleuren in aankoop: zwart, licht en donkergrijs, rood, donkerblauw, geel (productie op bestelling). Zonder meerprijs kan recto en verso worden geopteerd voor een verschillende kleur, naar wens te combineren met verbindingsbuizen in een uniforme of contrasterende kleur.

Accessoires: folder- en legplanken, deuren, tafelbladen, plexi panelen, kabeldoorgangen, aluminium structuren, klik kaders, …

ONZE ANDERE STAND SYSTEMEN

Standen met aluminium structuren en kaders
Voor complexere innovatieve standen, opbouw door CLIP EXPO

Ontdek deze hier

Modulaire standen met print op doek
Innovatief, lichtgewicht, herbruikbaar, opbouw door u of ons team

Ontdek deze hier

HEEFT U EEN VRAAG?

Aarzel niet ons te contacteren. Ons team beantwoordt uw vragen zo snel als mogelijk.
Tijdens de werkuren kan u op de Live Chat terecht voor een direct en ‘live’ antwoord.