Pop-up stand FABRIC®

Snel en budgetvriendelijk exposeren?

De compacte FABRIC® pop-up stand is een aanrader voor wie regelmatig deelneemt aan beurzen, congressen, presentaties of als achtergrond bij voordrachten en interviews.

Pop-up stand FABRIC

Ultra-licht, solide en opgezet in 30 seconden, is deze pop-up een excellente visuele ondersteuning voor een gelimiteerde oppervlakte.  De kreukvrije print is machine wasbaar en vervangbaar voor een minimale prijs. De print blijft op het frame bevestigd en kan zo snel en probleemloos worden opgeborgen in een soepele draagtas of transportkoffer op wieltjes. Deze laatste kan eenvoudig worden omgebouwd tot balie.

Verschillende vormen (recht, gebogen) en formaten zijn verkrijgbaar.

Pop-up stand FABRIC+

pop-up stand met het cachet van een strakke beurswand, dat is FABRIC+. De hoogwaardige print op doek voorzien van silicone strips wordt opgespannen voor een perfecte naadloze afwerking in de sleuven van de profielen die op het pop-up frame worden geklikt. Snel en een eenvoudig op te bouwen en op te bergen in een soepele draagtas of koffer op wieltjes die tot balie kan worden omgevormd.

Verschillende vormen (recht, gebogen) en formaten (grootformaat in optie) zijn verkrijgbaar.

Pop-up stand Fabric++

FABRIC++ pop-up stand met sfeervolle LED achtergrondverlichting als eyecatcher. De hoogwaardige print op doek voorzien van silicone strips wordt opgespannen voor een perfecte naadloze afwerking in de sleuven van de profielen die op het pop-up frame worden geklikt. Snel en een eenvoudig op te bouwen en op te bergen in een soepele draagtas of koffer op wieltjes die tot balie kan worden omgevormd.

Verschillende formaten (grootformaat in optie) zijn verkrijgbaar, rechte wand met mogelijkheid tot rechtlijnige of hoekcombinatie, LED achtergrondverlichting.

Deze aanvulende producten kunnen ook u interesseren:

HELLO lichtkaders

Het alternatief voor de traditionele roll-up

ONTDEK ZE HIER

HEEFT U EEN VRAAG?

Aarzel niet ons te contacteren. Ons team beantwoordt uw vragen zo snel als mogelijk.
Tijdens de werkuren kan u op de Live Chat terecht voor een direct en ‘live’ antwoord.