Roll-up indoor gamma

De roll-ups (of banners) zijn ultralichte displays, uitermate geschikt voor alle communicatie of promoties op beurzen, congressen of verkooppunten.

Ons indoor roll-up gamma bevat diverse modellen, van een basic tot design versie met verwisselbare print. Als meerwaarde ten opzichte van een bestelling via internet, garandeert onze grafische dienst de perfecte opvolging en kwaliteitscontrole vanaf de aanlevering van de bestanden tot en met de productie en levering.

Prijs van de CLIP roll-up vanaf 59 Euro per stuk. 

Roll-up START

Economische en compacte roll-up met een excellente prijs/kwaliteitsverhouding

ONTDEK ZE HIER

Roll-up STYLE

Roll-up met bredere design basis voor een perfecte stabiliteit en vervangbare print

ONTDEK ZE HIER

Roll-up MERCURY

Robuuste design roll-up voor intensief en langdurig gebruik met vervangbare print

ONTDEK ZE HIER

Roll-up START

Behalve een scherpe prijs biedt de START roll-up een gegarandeerde topkwaliteit.

‘All-in-one’ banner met een compact oprolmechanisme in aluminium, twee draaibare stabilisatievoeten, een driedelige telescopische stang, een krasvrije en anti-reflecterende print en handige draagtas voor een snel en eenvoudig transport.

Verkrijgbaar op 80, 85 (dubbelzijdig op aanvraag), 100 of 120 cm breedte.

Roll-up STYLE

De STYLE roll-up – de naam zegt het zelf – beschikt over een stevig oprolmechanisme in een brede stijlvolle design basis voor een perfecte stabiliteit.

‘All-in-one’ banner met een compact oprolmechanisme in aluminium, een driedelige telescopische stang, een krasvrije en anti-reflecterende print en een handige draagtas voor een snel en eenvoudig transport.

Een nieuwe print kan gemakkelijk zelf worden aangebracht. Verkrijgbaar op 85, 100, 120 of 150 cm breedte – 200 cm op aanvraag.

Roll-up MERCURY®

De MERCURY roll-up is de meest robuuste en ecologisch verantwoorde roll-up in ons gamma, geschikt voor jarenlang intensief gebruik. Het frame beschikt over een stevig oprolmechanisme in een design basis met uitschuifbare voetjes voor een perfecte stabiliteit.

‘All-in-one’ banner met een stevig oprolmechanisme in aluminium, een stang in 3 delen (3 display hoogtes mogelijk voor gebruik als sokkel of tafel display), een krasvrije en anti-reflecterende print en een handige draagtas met schouderriem voor een eenvoudig transport. De print kan gemakkelijk uit het frame verwijderd of gewisseld worden. Zo kan u voor hetzelfde frame meerdere prints voorzien die u vervangt naargelang het event of de weer te geven boodschap.

Verkrijgbaar op 85, 100, 120 of 150 cm breedte.

Outdoor roll-up 

De Outdoor roll-up banner is speciaal ontworpen voor gebruik buitenshuis bij gematigde weersomstandigheden. Twee stevige verzwaarde voeten en 4 haringen verzekeren de stabiliteit. Kan recto of recto/verso van print worden voorzien.

Verkrijgbaar op 85 of 100 cm breedte. Snel op te bergen in een handige draagtas.

Deze aanvulende producten kunnen ook u interesseren:

HELLO lichtkaders

Het alternatief voor de traditionele roll-up

ONTDEK ZE HIER

HEEFT U EEN VRAAG?

Aarzel niet ons te contacteren. Ons team beantwoordt uw vragen zo snel als mogelijk.
Tijdens de werkuren kan u op de Live Chat terecht voor een direct en ‘live’ antwoord.