Horecatel 2022

Horecatel 2022

Onze montages op Horecatel 2022

Horecatel is de belangrijkste vakbeurs voor B2B professionals in het Franstalige deel van België.

Al meer dan 50 jaar wordt deze beurs gehouden in de WEX in Marche-en-Famenne in 6 hallen, met een totale oppervlakte van 23.500 m².

In een paar cijfers, deze show brengt 350 exposanten samen, en de 2022 editie zal 29.365 bezoekers hebben gezien tijdens zijn 4 dagen van opening.

Op het programma staan culinaire demonstraties, wedstrijden tussen chef-koks en proeverijen van allerlei aard. Het is vooral een gelegenheid voor professionals om toekomstige partners te ontmoeten of om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de sector.

Horecatel 2023 vindt plaats van 12 tot 15 maart voor de 56e editie, en we hebben al verschillende reserveringen voor opstelling!

Onze beursstands op Horecatel 2022

Mahida food

Onze klant, Mahida Food, is gespecialiseerd in de productie van halal gepaneerde kipproducten van hoge kwaliteit voor de fastfoodindustrie, traditionele restaurants en levensmiddelenwinkels. 

De klant wilde de beursstand die hij bij ons had gekocht opnieuw gebruiken en wij hebben al vaker met hem samengewerkt.

Voor deze editie van Horecatel moest het standproject de foodtruck van onze klant integreren, waarbij de ophanging gebaseerd was op het hergebruik van het materiaal dat reeds in zijn bezit was.

De decoratie van de foodtruck is ook door ons gedaan! 

Aarzel niet om de website van Mahida Food te bezoeken : https://www.mahidafood.com/ 

Daddy Cool Company

Daddy Cool is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van gegrild vlees, kipproducten en zelfs vegetarische producten voor professionele en particuliere klanten.

De beursstand bestond uit tentoonstellingspanelen die reeds in het bezit van de klant waren en waarop hun visuals op forex waren afgedrukt.

De montage werd uitgevoerd door Daddy Cool Company, met assistentie van een van onze vertegenwoordigers.

De beursstand moest plaats bieden aan producten die bestemd waren voor consumptie op de beurs en omvatte daarom koelkasten en de integratie van een kleine keuken.

De website van Daddy Cool Company : https://www.daddy-cool.be/

Brouwerij Dubuisson

De brouwerij Dubuisson is de oudste brouwerij van Wallonië en is nog een van de weinige familiebrouwerijen in Wallonië. 

De klant beschikt reeds over een groot aantal tentoonstellingspanelen en huurt ze af en toe van ons wanneer dat nodig is. Wij werken regelmatig met hen samen om hun stands in te richten met tentoonstellingspanelen. Het voordeel voor de klant, die de panelen reeds heeft aangeschaft, is dat de kosten van het display nu lager zijn. Zij hoeven alleen hun bestaande graphics te plaatsen, of nieuwe te maken wanneer zij een nieuw product lanceren.

De klant hergebruikt de panelen ook regelmatig voor kleinere evenementen.

De website van de brouwerij Dubuisson: https://www.dubuisson.com/

Belgagel met "Coup de Pâtes"

Onze klant, Coup de Pâtes, is een bedrijf dat actief is in de marketing van voedingsproducten voor professionals in de restaurant-, hotel- en bakkerijsector. Hun assortiment strekt zich uit van gebak, taarten en quiches tot zoete schotels.

Wij werken nu al 4 jaar samen met Belgagel, op verschillende beurzen per jaar.

Onze klant wilde een gehuurde beursstand met een aluminium frame structuur, met de toevoeging van visuals die hij al bezit en bij ons opslaat. Dit heeft het voordeel dat de tentoonstellingskosten worden beperkt: wanneer hij zijn communicatie wil veranderen, zijn de kosten alleen voor het veranderen van de afbeeldingen. Een ruimte gewijd aan de integratie van een professionele koffiemachine is ontworpen door onze technische teams om proeverijen voor de bezoekers mogelijk te maken.

De website van onze klant Coup de Pâtes : https://www.coupdepates.fr/

Maar... Horecatel is niet de enige Horecavakbeurs waaraan wij regelmatig deelnemen!

Op nationaal niveau...

Tavola in Kortrijk Xpo, Horeca Expo in Gent, Saveur et Métiers in Namen,… Dit zijn alle horecabeurzen in België waaraan wij regelmatig voor onze klanten deelnemen! 

Enkele van onze montages over de horecabeurzen in België

Maar ook internationaal!

Internoga in Hamburg, Anouga in Keulen, Casual Dining in Londen, … Wij gaan elk jaar voor onze klanten in de Benelux en daarbuiten naar het buitenland.

Casual Dining in London, 2017, 2018, 2019 en 2021 editie, waren we aan het bewerken voor onze klant Lutosa!

De website van onze cliënt: https://www.lutosa.com/

Hebt u een vraag of bent u van plan om binnenkort een cateringbeurs bij te wonen? Contacteer ons voor een gratis offerte!