Municipalia

Afsluiting van de editie 2022

Deze 17e editie van de vakbeurs Municipalia vond plaats op 21 en 22 april 2022.

De tentoonstelling kwam zijn beloften na.

Niet minder dan 10.271 bezoekers bezochten de 403 stands van de exposanten, waarvan wij er zelf 9 hadden ingericht!

Zij waren allen actief op alle gebieden die verband houden met dienstverlening aan burgers.

De volgende editie staat al gepland voor 20 en 21 april.

Ethias

Het behoeft geen introductie. Ethias is een Belgische verzekeringsgroep met een mutualistische achtergrond.

We zetten hun stand al jaren op Municipalia. De stand wordt gekenmerkt door een grote oppervlakte, verlaagde plafonds en een bar die ontworpen is om een groot aantal bezoekers te ontvangen.

Resa

Resa is de belangrijkste beheerder van de distributienetten voor elektriciteit en gas in de provincie Luik.

De standaard is zowel stijlvol als praktisch. We hebben een scherm, een ophanging en servicepompen geïntegreerd.

Colas

Colas is een Frans overheidsbedrijf dat zijn hoofdkantoor in Parijs heeft. Het bedrijf is al 90 jaar actief en is gespecialiseerd in het onderhoud en de aanleg van infrastructuren voor vervoer, stadsontwikkeling en recreatie. De strategie van de onderneming is gebaseerd op duurzame ontwikkeling en het behoud van de biodiversiteit.

De stand behoudt dezelfde visuele identiteit als vorig jaar en bestaat uit tentoonstellingspanelen bedekt met visuals gedrukt op forex.

Het voordeel is dat het hergebruik van het materiaal en de graphics de kosten van de tentoonstelling jaar na jaar aanzienlijk drukt.

Eiffage

Eiffage is een Frans overheidsbedrijf dat actief is op vele gebieden, zoals bouw, infrastructuur, concessies en energie.

 

 De bijzonder goed ontworpen stand bevat een wand van plantaardig schuim, houten bekleding en schermen.

Igretec

Igretec of Intercommunale pour la Gestion et la Réalisation d’Études Techniques et Économiques is een Belgische intercommunale die op verschillende gebieden actief is. Tot haar opdrachten behoren de economische en territoriale ontwikkeling van de regio Charleroi en de regio Zuid-Henegouwen en haar betrokkenheid bij diverse projecten voor de ontwikkeling van de openbare dienst.


 De stand biedt een prachtige visuele weergave, met de integratie van een scherm, een bar en verschillende schermen. De ontwerp-schorsingen worden elk jaar geïntegreerd.

Portakabin

Portakabin is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de vervaardiging en installatie van modulaire gebouwen die kunnen worden gebruikt als aanvulling op bestaande structuren. Deze modulaire voorzieningen kunnen worden geïnstalleerd in: scholen, zorginstellingen, kantoren en kunnen worden gebruikt om een kantine, sanitaire voorzieningen, verkooppunt, om er maar een paar te noemen, te creëren. 

Be wapp

Bewapp is een VZW die is ontstaan uit een partnerschap tussen Wallonië en 3 bedrijven: Fevia Wallonië, Comeos en Fost Plus. Het doel van Be Wapp is het terugdringen van inciviteiten die de openbare netheid aantasten.


Elk jaar voert de VZW acties uit om een gedragswijziging teweeg te brengen op het gebied van de verwerking van afval door de burgers en de terugwinning van afval via de kringloopeconomie.

Bemac

Bemac is een bedrijf gespecialiseerd in brandbeveiliging. Het bedrijf ontwerpt, fabriceert en installeert brandoplossingen op maat, gebaseerd op het volume van het te beschermen gebouw.


Wij nemen al jaren met Bemac deel aan de beurs Municipalia