Onze zomer prestaties

Ons eerste kantoor ontwerp!

Een drukke zomer voor CLIPINSIDE!

Zoals u nu weet, is CLIPEXPO gediversifieerd. Etalages verfraaien, kantoren of winkels inrichten, intieme ruimtes creëren…  

Met ons filiaal CLIPINSIDE verzorgen wij de binnenhuisinrichting in alle Benelux-landen. En het is in Luxemburg dat CLIPINSIDE zijn grootste interieurproject tot nu toe heeft uitgevoerd: de volledige inrichting van kantoren voor Luxtrust, een Luxemburgs referentiebedrijf dat actief is op het gebied van de bescherming en beveiliging van onlinegegevens.

Een grote uitdaging voor onze familiestructuur, die nu als een echt succes kan worden omschreven!

 

Aménagement de bureaux Luxembourg

KANTOORINRICHTING IN LUXEMBURG

Onze binnenhuisarchitect komt in actie!

Een leeg kantoor betekent een veelheid aan ontwerpmogelijkheden, en weinig grenzen aan de creativiteit.

Dat is waar Agnes, onze getalenteerde binnenhuisarchitecte, van houdt: haar fantasie de vrije loop laten! Een paar projecten werden voorgesteld en dit was het project dat de klant koos. Een project met een bedrijfsidentiteit, gekenmerkt door een zorg voor het welzijn van de werknemer. 

De verzoeken van de klant

De oorspronkelijke eisen waren duidelijk: het creëren van een intieme, akoestisch geïsoleerde ruimte, ergonomische kantoren die aangepast kunnen worden om te zitten of te staan, de integratie van een collegezaal, een printer- en IT-ruimte, een loungeruimte, een callcentre, een eetzaal en een vergaderzaal, alsmede beveiligde kasten.

NU IS HET DE BEURT AAN ONZE TECHNISCHE TEAMS!

De inrichtingswerkzaamheden duurden slechts enkele weken, waarin onze gespecialiseerde teams in ploegendienst werkten om het eindresultaat zo snel mogelijk te bereiken.

 

BOUW VAN HET AMFITHEATER

Een zeer overtuigend resultaat!

Met de aankoop van onze professionele timmermachines in maart van dit jaar, zijn wij nu in staat om elke wens van onze klanten te verwezenlijken.

Het amfitheater, het middelpunt van het Luxtrust-project, is volledig op ons terrein gebouwd door onze hoofdtimmerman, Manu.

EN NU HET EINDRESULTAAT!

Winkel fitting

TANGO WINKELINRICHTING

Tango, de Luxemburgse dochteronderneming van Proximus, is de belangrijkste alternatieve operator in Luxemburg.

Het is al enkele jaren een trouwe klant, van een paar eenvoudige aanpassingen van de lay-out in het begin tot twee complete winkelrenovaties onlangs.

Het belangrijkste punt bij deze verbouwingen is te zorgen voor een sterke visuele identiteit, in een volledig functionele winkel, zowel voor het personeel als voor de klanten.

Deze zomer heeft ons team hard gewerkt om de best mogelijke service te bieden, en ook dit is een prestatie waar we trots op zijn!

RESTAURANTONTWERP

We hebben ook veel plezier beleefd aan de inrichting van een food outlet in 2020, voor onze vaste klant Mahida Food, voor wie we regelmatig stands inrichten op beurzen.

Deze keer wilde onze klant een interieurontwerp in Frankrijk, voor zijn Easy Food snackbar, gelegen in Aulnoy-Lez Valenciennes. Weer een geslaagde uitdaging voor het CLIPINSIDE team!

 

Heeft u een interieurproject en wilt u dit bespreken met een van onze adviseurs? Neem nu contact met ons op!